takže pokračujem v pokecu dál - já jsem zatím nějuak moc do stylu s cajtama nepřišel, takže nemůžu sloužit

Ale neee, uz se to zas zvrhava. Takze moje zkusenost: nikdy jsem s policii problem nemel, nejsem ten typ, kterej haze popelnice do vyloh, kdyz jde ozralej z hospody. Na silnici taky problem nebyl, i kdyz jsem udelal prestupek (treba rychlost), tak jsem byl slusny, pokorny a dostal malyho flastra. A za rychlost jsem mohl sam, takze s policajtama zadna negativni zkusenost.
  Ale neee, uz se to zas zvrhava. Takze moje zkusenost: nikdy jsem s policii problem nemel, nejsem ten typ, kterej haze popelnice do vyloh, kdyz jde ozralej z hospody. Na silnici taky problem nebyl, i kdyz jsem udelal prestupek (treba rychlost), tak jsem byl slusny, pokorny a dostal malyho flastra. A za rychlost jsem mohl sam, takze s policajtama zadna negativni zkusenost.

"Mazu" znamena v mych emailovych adresach. Tady kdyz tomu nekdo veri, tak mu nic neberu a nechci mazat.Marex píše:Nejakemu testdriverovi to vadi, tak kdo muze, tak at to smaze - prece tady nechci tvorit nesmyslne temata...

,nebo to obstarává ten váš chlupáč ???

taky jsem to viděl ve filmu pro pamětníkyAle pamatuji doby kdy to takto fungovalo, ale to měli míň automobilů, nosili modré uniformy a dokázali skutečně řídit dopravu takovým způsobem, že jen se na ně dívat v křižovatce byla paráda.

nezapomeň ,že dříve bylo méně aut a více příslušníku a teďka je to úplně naopak
  nezapomeň ,že dříve bylo méně aut a více příslušníku a teďka je to úplně naopak  

Drah má novou přezdívku?Wolf2 píše:...... Jinak taspy ,určitě ten tvůj příslušník modrých švestek ti doma pomáhá a chrání ,nebo se pletu

......

Počet aut (mimo policejní) nemá vliv na to, že policajty není vidět kromě šetření nehod a měření rychlosti "za bukem".
  Počet aut (mimo policejní) nemá vliv na to, že policajty není vidět kromě šetření nehod a měření rychlosti "za bukem".  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti