som tu novy a priznam sa vam, ze nebyt prveho problemu s mojim focusom, ani by som sa sem asi nedostal

moj problem spociva v tom, ze ked mam auto dokonale zahriate (napr. 100km po dialnici, ale staci aj 15km po okreske), vypnem ho a po cojaviem 5 minutach chcem opat nastartovat, tak auto sice nastartuje, ale cele sa pri tom otrasie a vyda hrozostrasny zvuk, kedy je pocut, ako nesynchronne odpalia jednotlive valce. hned na to sa motor "zosynchronizuje", skludni a slape kultivovane a ticho.
studeny start je v pohode, mam jeden novy zhavic a vynikajucu bateriu banner uni bull.
bol som s tym u miestneho autoelektrikara uz 3x na diagnostike a 2x nevratila ziadnu chybu a raz vratila chybu zo senzora snimania polohy klukoveho hriadela.
upozornil som na tento problem aj min. rok na rocnej prehliadke vo forde, ale sef technikov mi vtedy iba slusne vysvetlil, ze auto je v absolutnom poriadku a postupne sa na nom zrejme opotrebovava zotrvacnik (!!), ktory je udajne 2 zlozkovy alebo co a ze ho mozno bude treba vymenit a najlepsie spolu so spojkou a ze ma moze aj hned objednat a tak..ich diagnostika vtedy nevratila ziadnu chybu.
osobne autam moc nerozumiem, ale toto mi prislo ako absolutna blbost a nahananie si prace.
nenapada niekoho z miestnych odbornikov, co by to mohlo byt? trysky?