jestli jo, tak jedině pod zemí, páč venku jsem tam nic takového neviděllibe píše:....... Musím ještě zpracovat ženu, doufám, že je tam někde obchodňák s aspoň 50 patry?
MINISRAZ FOFO Morava a okolí
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Vyber sve zene:libe píše:Těch pater může být i míň, hlavně když se tam nějakou dobu zabaví a já budu mít čas zmiznout!!Pš, ať mě neslyší!
http://www.adamec-adex.cz/UntitledFrame-5.htm
neni to sice billa ani lidl jako v roznove, ale zase tam muze stravit spoustu hodin hledanim nejakeho normalniho zbozi v neznamem prostredi.
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
no moje drahá 3/4 už prohlásila, že se aspoň s holkama osvěží na koupákulibe píše:Těch pater může být i míň, hlavně když se tam nějakou dobu zabaví a já budu mít čas zmiznout!!Pš, ať mě neslyší!

- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
o tom bych polemizoval, ale k osvěžení to postačílibe píše:Něco už vymyslím, ale dle pana Murphyho jak ji zpracuji, že pojedem na super koupák, tak po měsíci veder začne v pátek určitě pršet! ... Ale co, ještě zbývá ten obchodňák!

- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
to bude asi tím, že některé ženské jsou úplně všechny stejnélibe píše:JJ vlastně může být ráda, že ji vezmu sebou, no né? Ale jak ji znám, tak řekne, že ona nikam nemusí a vrazí mi do ruky děti, ať si klidně jedu!

- Stehnak
- Test driver

Re: to all
Ja nic, ja muzikantpepson píše:Zdarec palec, tak to je ale náhoda. Doslechlo se mi to tak náhodou, že to snad není ani možné (jelikož jsem tady na stránkách minimálně měsíc už nebyl)!!! Přišla mladá z práce a hlásí, ty víš o tom že budou kluci dělat asi srázek ve Vyškově a psali prý i něco o Pepsonovi, to jsi ty, že. No to byl pro mě šok
a hned jsem se musel podívat!
...
Tak snad se potkame, cau.
Kia Stinger 3.3 V6 T-GDI AWD 2019 / Nissan Leaf 24 -> 40 kWh 2012 / bylo Ford Mondeo ST 220 2006 / byl Ford Focus 1.6 16V 1999
- pepson
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To Stehnak
No zdarec, Hanka mi uz o tobe rikala, ze jsi byl na srazu v Krivonske, mimochodem diky za fotky... Doufam take ze se potkame, jestli prijedes do Vyskova tak urcite a jestli ne, tak se mozna nekdy na sebe natrefime v Brne. Nebo se muzes nekdy zastavit u me v restauraci jak pojedes kolem, ale doporucuju az nekdy koncem zari, to uz bude klidnejsiStehnak píše:Ja nic, ja muzikantpepson píše:Zdarec palec, tak to je ale náhoda. Doslechlo se mi to tak náhodou, že to snad není ani možné (jelikož jsem tady na stránkách minimálně měsíc už nebyl)!!! Přišla mladá z práce a hlásí, ty víš o tom že budou kluci dělat asi srázek ve Vyškově a psali prý i něco o Pepsonovi, to jsi ty, že. No to byl pro mě šok
a hned jsem se musel podívat!
.... Koukej si udelat cas a priblizit auto vice nebi - rozumej andělským očím
aby jsme je mohli obdivovat. A taky Hanku o vikendu šetři... Jinak sem cucel co vi o Vasem aute... ma to holt dost zmaknute ...
Tak snad se potkame, cau.
Zkusim ty angely do toho 4.8. udelat (teda nechat udelat), jelikoz ja to nestihnu urcite
Tak se zatim mej, Pepson