Myslím že toto jsou ony.Sice to není Focus,ale máš to naživo.Fokal píše:Ty černý by to chtělo vidět na fotce, nejlépe na Focusu, akorát jsem ani na googlu nic takovýho nenašelAsi půjdu do těch, co máš ty, je to sázka na jistotu a speciálně na tom tvym autě vypadaj skvěle a při letmym pohledu vypadaj vepředu uplně zarovno, i když jsou malililičko přes
Nejlepší by bylo vidět to naživo
![]()
Jinak co ještě tyhle http://www.lkbpneu.sk/Disky/CMS_C7.jpg a takhle vypadaj na autě, akorát jsou to 18´ na Meganu http://www.rengasmaailma.fi/megane_18_cms_c7hki280.jpg
Kola na Focus - kompletní info str. 1
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Přílohy
-
- 2008_01_07_09_35_084166.JPG (57.16 KiB) Zobrazeno 1801 x
-
- Test driver
Bude to tak akurat,mozno predok nejaky milimetrik vona,ale skrtanie nehroziFokal píše:Tak jsem dospěl do stádia, kdy jsem zjistil, že na Focuse se dá sehnat v odpovídajícím rozměru celkem málo disků![]()
Chci se zeptat nejlépe místního Guru ŽirafákaJestli je v pořádku rozměr disků 6,5J x 16 ET 37. Nechci, aby mi to lezlo z blatníků a jsem fakt nerozhodnej
![]()
Nakonec asi budu vybírat mezi dvěma disky, oboje jsou MAM W2, a rád bych znal váš názor, které byste vybrali vy. Řekl bych, že stříbrná je sázka na jistotu a ta černá bude vypadat buď parádně nebo to všechno zkazí IMHO.
Tady jsou:

- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Fokal
- .
- Kontaktovat uživatele:
Wolf2: tak to držim palce, ať se zadaří
Taky bych pokukoval po 17 ale nemám na ně napsaný gumy v techničáku, takže na to kašlu
Fordik: no super dík, jak se ti to povedlo
Vypadaji fakt dobře, ale myslim, že na fofo by se mi moc nehodily, spíš se hoději na víc upravený auta, než plánuju já
Zirafak: díky, dal jsi mi "úřední" štempl, že do nich můžu jít
Samozřejmě jiný, než předpisový pneu bych neobul
Jinak Fordíku, nedokázal by si někde vyhrabat fotku auta s aul kolama CMS C7?
FOCKI: na tomhle fóru se ještě necítím být rádcem, ale dal bych tam to, co máš v TP

Fordik: no super dík, jak se ti to povedlo

Zirafak: díky, dal jsi mi "úřední" štempl, že do nich můžu jít

Jinak Fordíku, nedokázal by si někde vyhrabat fotku auta s aul kolama CMS C7?

FOCKI: na tomhle fóru se ještě necítím být rádcem, ale dal bych tam to, co máš v TP

ST150
- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- kachnak
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- bofi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Hm, ale ten je myslím zapsaný nemá 

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
- matys
- Pokročilý
Váš názor
Zdravím Focusáky i ostatní........Vlastním FOFO 1,6, 16V HB TREND stříbro,se 14" koly a rád bych dal 16" alu kola ANZIO Speed, ale jsou pouze v 7čkové šířce a 40 ET.Rád bych poznal Váš názor na typ kol a druh možných úprav vozu.( pneu budou 205-50-16 ).Články kolem podvozků i kol jsem ve fóru prohledával a viděl i konfigurátory.Některé názory se různí a snad máte jiné poznatky.(úpravy podvozku nemám ).....Zdraví a díky matys
FOFO 1,6 16V TREND 5HB r.v.2003 STŘÍBRO MOONDUST

- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Fireice
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
kola
Já jsem dal loni kola velikosti : 16x7,5 palce ET35. Abych měl jistotu že to nikde nebude dřít,Dal jsem užší pneu, a to : 185-60-16.Ještě jsem nikdy neškrtnul o lem,ani s plně obsazenym autem a zavazadly v kufru.V předu kola lezou ven cca 1,5-2 CM. Zadek je zároveň s lemem.Volil jsem rozumnou volbu mezi "vzhledem auta" a komfortem.Kdybych šel cestou tunigu,jistě bych volil 18ti palcová kola.Na autě by vypadali jistě supr,a ani by mi nevadil tuhej podvozek.Jenže kdo potřebuje auto na dení užívání,má hranici (ET+šíře kol) za kterou už jít nemůže,protože by mu auto při maximálním zatížení škrtalo o lemy.Jistě,dá se to vyřešit dorazama,ale komfort jízdy by byl pryč.Tohle jsem docela dlouho tenkrát řešil s "FuksEM". Tímto Tě zdravím kámo. Pokukuju po 17ti palcovejch kolech.Ale zatim jen pokukuju
Přikládam foto mejch 16tek.

- mm2
- Nováček
Nádhera, ty kola Ti slušej. Já bych do větších asi nešel. Velký kola jsou hezký, ale nizounký gumy, spoilery a tak. Tohle je asi auto na denní ježdění. A pěkný. Já jsem kupoval funglofky a šel jsem jen do 15". Chtěl jsem aby to bylo podle TP a na 16" už byla dost nízká guma. Fakt pěknej kombík.
mm2 michal
Focus MKI 1.6 combi
Mondeo MKIII 1.8 combi
Focus MKI 1.6 combi
Mondeo MKIII 1.8 combi
Re: kola
chlape nic proti ,ale je to strašnéFireice píše:Já jsem dal loni kola velikosti : 16x7,5 palce ET35. 185-60-16.