Já bych řekl ... stojí za hodnotnými srazy focusáků a focusaček
Moravsky megasraz
- silverwolf
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Martin41
- Pokročilý

Moravský megasraz
Možná jsem se nevyjádřil přesně. Myslel jsem tím, že snaha absolutně všechno řídit a plánovat v těchto záležitostech nemusí být to nejlepší. Řada dobrých a zpravidla těch nejlepších akcí vzniká spontáně.
Potom ještě SilverWolfe, když je něco podruhé,, tak to má do tradičního daleko !
Potom ještě SilverWolfe, když je něco podruhé,, tak to má do tradičního daleko !
- Jari
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
-
couddy
- Zkušený

- Martin41
- Pokročilý

Moravský megasraz
Couddy, jaképak našláplo, jde mně o ten recht. Myslím, že moje myšlenka o uspořádání srazu který by byl všem dostupnější není špatná. Problém je v tom, že jsem jižan a nemohu ji tedy sám uskutečnit. Ti co by mohli, nám strkají reklamy do telky a baví se
Couddy, ten květen ale by byl akorát, myslím kvůli počasí. Co říkáš

Couddy, ten květen ale by byl akorát, myslím kvůli počasí. Co říkáš
-
couddy
- Zkušený

- Dany
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Hoši, toš snad to nemám organizovat zase já?
Hele, teď byl sraz v Bílovci, Ol apod.. Jsem pro aby se to udělalo na jaře. Termín si odhlasujem a normálně bych to udělal v tom sklípku ve Znojmě na 2dny. Pokud má být něco "mega" nemusí to být stejné jako vždy. V práci kdo nemá volno, tak si ho vezme a když ženě koupíte nějaké extra spodní prádlo, tak vás na ty dva dny ráda pustí. Kdo souhlasí ať zvedne ruku 
- Martin41
- Pokročilý

Moravský megasraz
Couddy, říkáš jo ? ale na co ? Na květnové počasí, nebo na sraz ?
Čtyři stránky mlácení prázdné slámy už otrávily Zewla a to je tvrďák.
Čtyři stránky mlácení prázdné slámy už otrávily Zewla a to je tvrďák.
- Jiri02
- Pokročilý

Tak vyhlastme sber napadu, kde by se dal sraz udelat a jaky program by vyhovoval vetsine. Ja osobne jsem takovy paprda, ze mne obycejne blbnuti s autem nelaka, ve sprintu bych nic nevyhral, jeste bych si ublizil. Ale Zewl kdysi projevi zajem zucastnit se kurzu bezpecne jizdy - skoly smyku na k tomu zarizenem polygonu.
Co rikate tomu, ze byste sem (nebo radeji do zvlastniho vlakna) hodili kontakty, osobni a jine reference na nejake ty kurzy, ktery by se pak podle tech domluvil (bez zaslane zalohy by to asi neslo), v urcenem terminu by se tam blblo s auty a pritom a hlavne pak by se pokecalo, pobastilo a tak dale?
Casu je na to tak akorat ...
Co rikate tomu, ze byste sem (nebo radeji do zvlastniho vlakna) hodili kontakty, osobni a jine reference na nejake ty kurzy, ktery by se pak podle tech domluvil (bez zaslane zalohy by to asi neslo), v urcenem terminu by se tam blblo s auty a pritom a hlavne pak by se pokecalo, pobastilo a tak dale?
Casu je na to tak akorat ...
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
S tim blbnutim me to napadlo tak, ze kdyz kouknu do vlaken slovaku, tak ti meli na srazech nejaky souteze a myslim, ze to bylo fajne. Ja byl (zatim, no vlastne "jenom") na 4 srazech a ani na jednom nic takoveho nebylo, proto jsem si rikal, ze udelat sraz se soutezema by bylo neco vyjimecnejsiho nez obvykle. Kdo byl v Bilovci tak vzpomente, jak pri prijezdu se tam spontanne ctvrt hodiny jezdilo po parkovisti dokola pres rucku na snehu (a jezdili temer vsichni, pokud ne vsichni), myslel jsem si, ze by to privitalo (a zaroven taky prilakalo) vice lidi nez obvykle, protoze ve spouste lidi drime sportovni duch, aniz by to treba i vedeli
Proto jsem dal do nazvu vlakna "megasraz". Co se tyce blbnuti, tak cajda by urcite udelal nejakej ten driftik i v kvetnu na suchu, co? 
- Danista
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Zewle plně s Tebou souhlasím. V Bílovci blbli úplně všichni a myslím si, že Cajda je schopen blbnout úplně stejně i v létě na pláži
Tak co Cajdo zkoušel už jsi to na Štěrkáči?
Vím o jednom místě, které by se snad dalo využít k těmto věcem, ale je to v Mošnově(staré plochy od letiště) V létě tam jsou motokáry a spoustu volného prostoru. Což je pro některé daleko! Takže pokud se najde něco podobného v "pupku" sem s místem?
Tak co Cajdo zkoušel už jsi to na Štěrkáči?
Vím o jednom místě, které by se snad dalo využít k těmto věcem, ale je to v Mošnově(staré plochy od letiště) V létě tam jsou motokáry a spoustu volného prostoru. Což je pro některé daleko! Takže pokud se najde něco podobného v "pupku" sem s místem?
- FOCKI
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- PedroH
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Já jen přispěju místem, které mě napadlo. Je to vedle dálnice poblíž Vyškova - tuším, že je tam letecké muzeum a letiště. Viděl jsem tam jednou, že se pořádal tuning sraz - tam by se dalo zablbnout s autama a zázemí tam myslím je taky.
Ovšem ohledně termínu se nevyjádřím, páč vzhledem k práci nevím, co bude za týden, natož na jaře. Navrhuju, abyste vy ostatní (kromě mě myšleno) stanovili termín a já si to v práci zařídím, pokud to půjde.
Ovšem ohledně termínu se nevyjádřím, páč vzhledem k práci nevím, co bude za týden, natož na jaře. Navrhuju, abyste vy ostatní (kromě mě myšleno) stanovili termín a já si to v práci zařídím, pokud to půjde.