A prostě všem přeju super sraz, a následně krásné prožití vánočních svátků.
ps nezůčastní se, pouze duchem, protože tou dobou budu mít kurz na Pradědu pro pár lidiček, co chtějí jednou taky učit...
Mějte se fajn.

To PedroH: tak teda Horst se prida na Slovnaftu.PedroH píše:A pokud se připojí Horst a Staroch, tak ještě 1xred a 1xaquamarine. No a to nemluvím o Magicovi a dalších z NJ - ihrdlick atd...Mira píše:takže to vypadá, že z N.J. do Bílovce pojede 2x bělouš a 2x srříbro![]()
![]()
![]()
Skubi, nechceš se se svým blue přidat?![]()

Copak Horst neumí na sněhu či ledu jezdit?HORST píše:To PedroH: tak teda Horst se prida na Slovnaftu.PedroH píše:A pokud se připojí Horst a Staroch, tak ještě 1xred a 1xaquamarine. No a to nemluvím o Magicovi a dalších z NJ - ihrdlick atd...Mira píše:takže to vypadá, že z N.J. do Bílovce pojede 2x bělouš a 2x srříbro![]()
![]()
![]()
Skubi, nechceš se se svým blue přidat?![]()
![]()
Pokud nebude snehova ci ledova kalamita

Tak například já zrovinka zadaný nejsem - to jen tak na okraj....Lexie píše:Silverwolf> ty mas napady![]()
Vsichni jsou tu zadani a navic, ja ted nikoho nehledam
Ale rada vas vsechny uvidim, takze jeslti nekde nezabloudim, tak tam budu... ikdyz jen na chvili. A kdo bude chtit pokecat i se mnou, tak tu chvili vyuzije ne
![]()

Ty jo, doufám, že ti Mira do kufru vezme tu moji pneu - teda jestli mi ji můžeš prosím vzít? díky předem, připomenu ti to ještě v pátekzewl píše:oki, tuhle benzinku jsem myslelPojedu s Mirou, takze svojeho andela neberu, tak tam pelene budes asi sam bilej andel
edit: tak couddy nedorazi, ma toho nad hlavu. Vsechny ale pozdravuje a dusi pry bude s nama

jj,taky jsem přemýšlel o 13. hodině.cajda píše:Já souhlasím , jen jestli Vás najdu, když tak napište jak vas poznam, třeba typ autaDanista píše:Takže v Shoppingu, ale v kolik? 13hod?FOCKI píše:kdo pojede od ostravy lidi??srazili bychom se v shoppingu....
Parkoviště mezi Baumaxem a Mekáčem, co vy na to?

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů