2. ročník bílovecký fofosraz
- Danista
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Happy-Gilmore, moc rád tě tam uvidím. Jestli si do pátku vybereš něco k jídlu, napiš to sem.Happy-Gilmore píše:Panové a dámy, nemate nekde fotky na netu z minuleho srazu??
Uvazuju ze bych taky s tou svoji prijel. A bilovec od Trince neni vubec daleko. No ejste mam dva dny na prihlaseni tak kdyz tak napisu PM.
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
no to je vyborna zpravaMira píše:přišel čas se ozvat![]()
na první straně prosím umazat u nicku Mira slovo "snad", tzn. přijedu
![]()
mám ale prosbičku: ti co to tam znáte, je tam možnost nějakým způsobem zabavit děti?? (myslím ty moje malé focusinky, které byly na Jihomoravském srázku http://ford-focus.cz/modules.php?name=F ... c&p=147899) pokud bych vzal rodinu, tak aby se nenudily jen u stolu. v opačném případě jedu sám - mám povolení![]()
- Martin41
- Pokročilý

2. ročník Bílovecký Fofo sraz 15. 12. 07
Nápad k nezaplacení je ten tah s jídelníčkem. Tomu hned tak někdo neodolá. Tak se dělá účast. Máme inspiraci pro příští Jm srázek. Věřím, že se neomluví nikdo, i za cenu že se na sraz připlíží se zlomenou nohou
(to smozřejmé nikomu nepřeji-jen nadsázka). Takovýho žrá...

(to smozřejmé nikomu nepřeji-jen nadsázka). Takovýho žrá...
- Dany
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Re: 2. ročník Bílovecký Fofo sraz 15. 12. 07
Jsem rád, že se ti líbí moje strategieMartin41 píše:Nápad k nezaplacení je ten tah s jídelníčkem. Tomu hned tak někdo neodolá. Tak se dělá účast. Máme inspiraci pro příští Jm srázek. Věřím, že se neomluví nikdo, i za cenu že se na sraz připlíží se zlomenou nohou
(to smozřejmé nikomu nepřeji-jen nadsázka). Takovýho žrá...![]()
![]()
![]()
![]()
- Martin41
- Pokročilý

2. ročník Bílovecký Fofosraz 15. 12. 07
Ó Dany, ja slintám jak Pavlovův pes
Vždyť ten žvanec je už má jediná radost. Ale do Bílovce je to pro mne přece jen z ruky. Být to někde kolem OL tak tam ležím už o den dřív na škrabáku u dveří.
No, úspěch je předem zajištěn. Až přijde den D, budu na vás myslet s párátkem v ruce.

No, úspěch je předem zajištěn. Až přijde den D, budu na vás myslet s párátkem v ruce.
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Happy-Gilmore
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Takze oficialne se hlasim na sraz. Prificim s pritelkyni. Psa nechavame doma. (jeste by vam to vsechno snedl) 
Takze ja bych si dal Plnena kureci prsicka+hranolky+oblouhu velkou. (samozrejme nejake to pitivo, ale to se asi hlasit dopredu nemusi)
A pritelkyne Kureci maso, ryze, pikantni smes + velka obloha
Predem diky a uz se na vas tesim.
Takze ja bych si dal Plnena kureci prsicka+hranolky+oblouhu velkou. (samozrejme nejake to pitivo, ale to se asi hlasit dopredu nemusi)
A pritelkyne Kureci maso, ryze, pikantni smes + velka obloha
Predem diky a uz se na vas tesim.
Ford focus 1.8

- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Kota píše:Já bych se taky stavil,ale 25.-26.12...Budu u tchýňů v Ostravě a tak daleko bychom to neměli....zewl píše:Ja jsem jednoznacne pro. Urcite prijedu(-em).
Tak mé přání nebylo vyslyšeno.po delší době jsem sem zavítal a hle.....jsem v seznamu.Já jel do OV někdy 23.11. a pojedu zase až 25.12.Jet na sraz je velice lákavý(s takovou účastí),ale pro mně dosti drahý...Mrzí mně to,ale jen popřeju co nejméně komplikací,všem šťastnou cestu a tu nejlepší zábavu!!!!!!!Kóťa....
- Dany
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- PedroH
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Vím, že je to trošku zajížďka, ale co takhle jet přes Nový Jičín - budeme mít scuka na Slovnaftu - to je přesně ta odbočka z cesty 1/48 do NJ a pak už jen směr Opava a Bílovec. Co vy na to, Zewle a Miro?zewl píše:Pojede nekdo krome Miry a me z Olomouce nebo po nekde po ceste? Mohli bysme zas dat scuka a jet dohromady. Dejte vedet.
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Mira
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- PedroH
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Zewl, Mira: Ještě se domluvíme s Pelenem a dáme vědět nejpozději v pátek odpoledne nebo večer. Přinejhorším ti Zewle napíšu SMS, ju?
Jinak ten Slovnaft je hned u "čtyřproudovky" - tj. silnice 1/48. Přejede se dlouhý most (estakáda nad městem a řekou), jsou na něm vprostřed betonové svodidla a za ním se odbočuje vpravo. Hned na sjezdu je odbočka vpravo na Slovnaft. Za Slovnaftem je STK a prodej Renaultů a Dacií a pumpa na LPG. Nejde to minout. Ale kdo to provozuje, to fakt nevím...
Jinak ten Slovnaft je hned u "čtyřproudovky" - tj. silnice 1/48. Přejede se dlouhý most (estakáda nad městem a řekou), jsou na něm vprostřed betonové svodidla a za ním se odbočuje vpravo. Hned na sjezdu je odbočka vpravo na Slovnaft. Za Slovnaftem je STK a prodej Renaultů a Dacií a pumpa na LPG. Nejde to minout. Ale kdo to provozuje, to fakt nevím...