inac az sa mi nechce verit, ale Lamborghini Murcielago ma dlhsiu drahu ako napr. aj nas Fofo !!!
brzdne drahy aut...
- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
brzdne drahy aut...
dost zaujimavy link http://www.repubblica.it/popup/servizi/ ... enata.html
inac az sa mi nechce verit, ale Lamborghini Murcielago ma dlhsiu drahu ako napr. aj nas Fofo !!!
- omik
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
podla mna je to jednoznacne v tom, ze tie testy neboli robene za rovnakych podmienok....
inak si neviem predstavit, ze by supersport za niekolko milionov s keramickymi brzdami a pneumatikami rozmerov suda mal dlhsiu brzdnu drahu ako auto strednej triedy za "par slupek". Moc tomu neverim,ze v rovnakych podmienkach by tieto cisla boli pravdive....
inak si neviem predstavit, ze by supersport za niekolko milionov s keramickymi brzdami a pneumatikami rozmerov suda mal dlhsiu brzdnu drahu ako auto strednej triedy za "par slupek". Moc tomu neverim,ze v rovnakych podmienkach by tieto cisla boli pravdive....
Ford Mondeo 2011 Titanium S, 2.0TDCi (120kW), panther black
ex: FoFo2 Ghia 5hatch, 1.6 TDCi (80kW), tonic blue, +eibach pro kit
- Stehnak
- Test driver

Taky se k omikove nazoru priklanim... Co si pamatuju na jedno A-M Revue, tak prave draha a mnohokrat velmi tezka auta byla na prvnich mistech a auta typu matiz (mala, lehka) dopadly nejhure...
Kia Stinger 3.3 V6 T-GDI AWD 2019 / Nissan Leaf 24 -> 40 kWh 2012 / bylo Ford Mondeo ST 220 2006 / byl Ford Focus 1.6 16V 1999
- vcedula
- .

presne tak, neporovnatelne podmienky. Pozicali im Lambo cez zimu, tak to dali do zoznamu.
Inak strasne velku rolu robia aj gumy, takze s jednym a tym istym autom mozes brzdit o 3-4 metre menej
Inak strasne velku rolu robia aj gumy, takze s jednym a tym istym autom mozes brzdit o 3-4 metre menej
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
-
chmelko
- Test driver

ked som mal možnost si skusit nejaky ten supersport som bol ako prvé upozornovany na brzdy..hlavne na tie keramicke...že pre amatera ako som ja, je velmi tažké najst bod kedy začínaju brzdit...pretože ten zakus je neskutočný a to pretaženie...
určite by sa to malo skušat za rovnakých podmienok..ale ak to bylo za normálnych..muselo lambo deklasovat komplet každého..samozrejme ine to bude na snehu a pod
určite by sa to malo skušat za rovnakých podmienok..ale ak to bylo za normálnych..muselo lambo deklasovat komplet každého..samozrejme ine to bude na snehu a pod
- omik
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Ahmed
- Test driver

- omik
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
nic moc brzdy mozno v porovnani s inymi supersportami, ale rozhodne nie so strednou triedou... tie brzdy musia byt dimenzovane na to, ze sa s tym autom obcas hodne tvrdo zachadza na okruhu a ze potrebuju brzdit z rychlosti vysoko nad 250km/h, takze klasicka seriovka z focusu proste nemoze byt na tom lepsie (aspon ja tomu neverim)Ahmed píše:Je pravda, ze by se mely vsechny auta testovat za stejnych podminek, ale o tom, ze ma Lambo nic moc brzdy, jsem slysel uz davneji.
Ford Mondeo 2011 Titanium S, 2.0TDCi (120kW), panther black