rally
- Don
- Junior
- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Přímý přenos 13 erzety ze stadionu:
http://mfile.akamai.com/20546/live/refl ... bkup=57047
http://mfile.akamai.com/20546/live/refl ... bkup=57047
- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Konik
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak špička je už v cíly poslední erzety posledního závodu v sezoně. Gratulace Sebovi k získání titulu. Marcusovi velké dík za to co předváděl během své kariery a snad ho ještě za volantem WRC na nějaké soutěži uvidíme. Latvala je pašák a to co předváděl je naprostá fantazie. Honza jel poslední závod s wrckem a dojel, snad se mu v příští sezoně s S2000 povede lépe. Letošní sezona se mě moc líbila a už se těším na 24.1 a Monte Carlo.
- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušený
- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- vcedula
- .
Ano, pekna sezona za nami a este krajsia pred nami. Skoda Marcusa, ale tak to uz byva, staru krv nahradi mlada...
Dalsia sezona podla mna prinesie niekolko zasadnych veci, ktore ovplyvnia aj nasledujuce roky:
1. odchodom Marcusa sa mozu vo Forde presadit mladi jazdci. Vznikne velmi silna dvojica Hirvonen - Latvala a bude mi pripominat dvojicu Alonso - Hamilton. Uvidime, ci obidvaja zostanu u Forda alebo sa nedokazu kamaratit...
2. Zo Seba sa stal ozajstny majster. Uz porazil vsetkych a jeho generacia uz pomaly odchadza. Ale co dalej ? Neskonci ako Valentino Rossi, ze bude na spici ale uz ziadny titul ?
3. Co Suzuki SX4 ? Ked sa v buducej sezone podari auto odladit, tak nas caka dalsi silny konkurent. A kto to bude soferovat ? Ze y starym jazdcom uz naozaj odzvonilo ?
4. pride obroda Subaru ? Dokaze nova Impreza to, co sa od novej koncepcie ocakava ? Alebo to bude uz definitivny koniec Subaru vo WRC, podobne ako tomu bolo u Mitsubshi ?
Vyzera to tak, ze buduca sezona bude jednou z najzaujimavejsich v poslednych rokoch. Prirovnal by som ju k sezone, ked odchadzala 206-tka a nastupovala Xara a ked odchazal Makinen a prichadzal Loeb.
Aky je Vas nazor ?
Dalsia sezona podla mna prinesie niekolko zasadnych veci, ktore ovplyvnia aj nasledujuce roky:
1. odchodom Marcusa sa mozu vo Forde presadit mladi jazdci. Vznikne velmi silna dvojica Hirvonen - Latvala a bude mi pripominat dvojicu Alonso - Hamilton. Uvidime, ci obidvaja zostanu u Forda alebo sa nedokazu kamaratit...
2. Zo Seba sa stal ozajstny majster. Uz porazil vsetkych a jeho generacia uz pomaly odchadza. Ale co dalej ? Neskonci ako Valentino Rossi, ze bude na spici ale uz ziadny titul ?
3. Co Suzuki SX4 ? Ked sa v buducej sezone podari auto odladit, tak nas caka dalsi silny konkurent. A kto to bude soferovat ? Ze y starym jazdcom uz naozaj odzvonilo ?
4. pride obroda Subaru ? Dokaze nova Impreza to, co sa od novej koncepcie ocakava ? Alebo to bude uz definitivny koniec Subaru vo WRC, podobne ako tomu bolo u Mitsubshi ?
Vyzera to tak, ze buduca sezona bude jednou z najzaujimavejsich v poslednych rokoch. Prirovnal by som ju k sezone, ked odchadzala 206-tka a nastupovala Xara a ked odchazal Makinen a prichadzal Loeb.
Aky je Vas nazor ?
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Já se na novou sezonu moc těším, určitě bude zajímavá. Jsem zvědavej jak budou jezdci spokojení s novými pneumatikami Pirelli. Suzuki bych na přední místa určitě netipoval, nevím proč, ale nějak mě zatím nenadchli snad překvapí. Na nové Subaru jsem moc zvědavej, jestli už ani nová koncepce nepomůže tak nevím jak to ponese automobilka. Už aby byl leden.
-
- Zkušený
čeho ty si nevšimnešMobyDick píše:To Pette: proč u tebe nevidím banner Silver Squadron ani v seznamu jsem tě nenašel tobě se mezi nás nechce?

ale lovec jsi dobrý

Focus combi II TDCI 1.6 2006 stříbrná Moondust
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť