Odpalovanie H7 - prehrat soft. A startovanie, dnes som menil na jednom Focuse zhavice, tiez mi chlapik hovoril ze mu to zle na studeno chyta. Vybral som ich a zistil , ze dva su KO. Vymneilo sa a pockam co bude hovorit v najblizsej dobe.sir píše:Zdar Fordaci (muj prvni prispevek - tak budte prosim nezni).
Poctive jsem si precetl 9 stranek teto diskuze a chci se podelit i se svymi zkusenosti.
Kdyz teplota venku klesne tak pod 3Celsiove, otocim klickem a slysim 2-4 protoceni ci zachrchlani a pak motor naskoci a funguje bez problemu, jeste se mi nestalo, ze by motor chcipnul nebo posleze padaly otacky ci blikala indikace zhaveni. Je pravda, ze jsem klicek vzdy drzel, dokud to nechytlo (max tak 3 sekundy). Baterku sem meril jen naprazdno (cca 12,7V) a kontroloval clanky - no problem.
Zkousel jsem i neverit kontrolce zhaveni a nechal jsem klicek v mezipoloze o dalsich 15 sekund dele --> nepomohlo. Proc by to melo byt neco jineho nez baterka, kdyz se to projevi jen pri nizsi teplote okoli?
Jinak mam problem s castym odpalovanim H7 zarovek, ale na to uz hledam jine vlakno diskuze.
toto info mam od vtedy co behali chalani v polsku s tymto problemom do servisou, pravdepodobne sa tam pomenili nejake napetia pri startovani a asi to pomohlo.bluetoooth píše:To prehratie SW jak pomoze tym ziarovkam? Nema niekto taky soft co automaticky svieti cely rok po nastartovani - aby som sa nemusel piplat s hardwarom..?
Ty Kokso dúfam, že ma neukrižuješ ale nie.jamaka píše:Ty si uz vymenil zhavice?Hugo72 píše:Johny, ak nebudeš mať toho nad hlavu a ten borec sa ozve či sa to so štartovaním zlepšilo daj vedieť.
Já vím Bohumile, já vímabe píše:to OPICAK,tak jsem volal do Kravař a pořád se maka na tvém autě.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 4 hosti