možnosti nastavení osvětlení

Odpovědět
Krajda
Nováček
Nováček

možnosti nastavení osvětlení

Příspěvek od Krajda » 18.12.2025 19:40

Zdravím, řeším u svého focuse 2019 přenastavení osvětlení přes FORScan.
Je možné nastavit aby se po odemknutí nerozsvítilo celé auto (denní svícení, zadní světla, osvětlení kufru, přísvit zrcátek na zem), ideálně zda by šlo nastavit aby pouze problikly směrovky, případně kdyby to možné nebylo, tak aby se neroszvítilo vůbec nic?
A druhá otázka ohledně osvbětlení kufru, rozsvítí se i při otevření řidiče, jde nějak nastavit aby se roszvítil pouze při otevření pátých dvěří? I v případě že by se při otevření dvěří řidiče nerozsvítilo vůbec žádné světlo v interiéru.

Předem díky za případní odpovědi.
PS jsem z toho celkem zoufalý, přešel jsem z FF3 kde to fungovalo "normálně"

ZaQik
Admin
Admin

Re: možnosti nastavení osvětlení

Příspěvek od ZaQik » 19.12.2025 06:53

nevim, jak Tobe, ale i me se v FF3 po odemceni rozsveci obrysovky a po otevreni dveri pribude podsvit zrcatek :nixw:

jinak bych zkusil nastavit v BCM "dark mode" (nekdy uvaden jako "police mode") podle vzoru od mondea mk5 ... tim by pri odemceni mely jen bliknout blinkry a auto zustane potme vcetne interieru
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.

Krajda
Nováček
Nováček

Re: možnosti nastavení osvětlení

Příspěvek od Krajda » 19.12.2025 07:50

Kupoval jsem auto už ojeté, tak je možné že tohle řešil předchozí majitel. Přísvit zrcátek tam tedy není vůbec, ale světla se nerozsvítí, pouze blinkry probliknou.

"police mode" jsem zkoušel zapnout, ale bohužel to nepomohlo. Interiér řeším vypnutím vypínače na stropě, ale to řeší pouze osvětlení interiéru a ne zavazadlového prostoru, ten svítí stále :(

Odpovědět

Zpět na „Focus - karoserie 2018 - 2025“