Kde mě zná nebo se mnou jede, tak ví, že v obci se snažim jet vždy jak se má... až si připadám jak blbec, když mě někdo pak v tý obci předjíždí, nevadí.
Jen prostě tyhle pasti v lesích nemam rád a budu na ně vždy nadávat, sakra o pár km dál je vesnice, kde to můžou měřit u značky obce kde je hned školka, ale to ne...
 Přitom to bude asi krapet nebezpečnější místo.
  Přitom to bude asi krapet nebezpečnější místo. Když už mě jednou za 10 let stavěj, tak se snažim bejt slušnej, nedržkovat a prostě si to vytrpět ... oddejchat a jet dál, tady by mi to dost zkazilo den a asi bych (snad né nahlas) dost nadával. I proto, že se právě snažim přes ty obce jezdit jak svatoušek

Mimo obec je to bez komentáře, maximálne 93 samozrejme.
EDIT:
btw. když u nás po obci lítaj v neděli odpoledne mladý paka s totalně vykuchanýma Golfama přes kilo, tak jsem Pomahače nikdy nikde nevidel, chápu, jsou někde u tý pastičky v lesích.

To už jsem zažil taky několikrát...Hlavně mě vždycky baví sledovat, jak stepují kolem auta, aby honem něco našli a ono není co...
 To už jsem zažil taky několikrát...Hlavně mě vždycky baví sledovat, jak stepují kolem auta, aby honem něco našli a ono není co...  
  Každopádně, chtěl bych je vidět co by tak zmohli
 Každopádně, chtěl bych je vidět co by tak zmohli 
 Naprosto k ničemu, ale hlavně, že ho máme a můžem o tom psát
 Naprosto k ničemu, ale hlavně, že ho máme a můžem o tom psát 

Přesně a krásně sepsáno.
  Přesně a krásně sepsáno.