První beru jako opět satiru, druhý jako vliv na sociálních sítích, kde jeden čas a i ještě teď byl Turek absolutně všude, kontextově rozhovory co znějí líbivě. V 15-18 letech idol a macho jak kráva vzhledem k poměru hlasů na SOU a SOŠ to sedí.
Jdu jen kolem...Karel2 píše: 15.03.2024 06:23Sledoval jsem par diskuzi Turka s Macinkou, Vavrou a dalsimi, docela jsem se bavil a dost i souhlasil. Turek jezdi 12 valcem a drazdi zelene fanatiky, to je mne takyStanley_vy píše: 14.03.2024 11:53 Kandidát za Přísahu do EP? Tím fakt čas trávit nebudu. když už jsi se obětoval, tak sem napiš ty zajímavé postřehy a v čem ti právě zajímavé přijdou. Díky.
................................................., navic on kandiduje v koalici s Prisahou, ne za ni. Kdyz jsme u Prisahy, zrovna Slachta obcas mluvi rozumne(muj nazor). Tim vsim chci rici, ze skatulkovat podle toho za co kandiduje, nebo v ci strane je, pro me neni rozhodujici a tedy vypisovat to, s cim u neho souhlasim, nebo jeho zajimave nazory, asi nema smysl, protoze sam pises "Tím fakt čas trávit nebudu." Otocim to, s cim nesouhlasis a proc jsi si ho zaskatulkoval?
vystavenou v obyvaku? aby to vsechny navstevy videly?
Tebe to u Turka nevadi, a u ostatnych z koalicie sa na tom odbavujes. Presne ako pises.Karel2 píše: 06.06.2024 21:38 To sice ano, na kazdeho, jen to u nekoho vadi a nekoho ne, proste dvoji metr.
My ho máme, ale ne vystavený...stejně by to nikdo nepoznal. Akorát už do něj neseženu podpis autora.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot] a 2 hosti