Politika z pr.. do pr..
- Stanley_vy
- Člen klubu
Re: Politika z pr.. do pr..
Kdy, kde a kým prosím? Nic takového jsem tu nenašel. Nebylo to někde osobně?
- Vezir
- Nováček
Jsme prostě všichni blbci - proč krmíme trola? 

Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018
- miki21
- Test driver
Stanley_vy píše: 01.12.2022 17:20Já nemám problém věřit tomu, že ses s nějakými Ukrajinci bavil. Dokonce ani tomu, že jich bylo víc než jeden. Zároveň mnohem více věřím tomu, žes vůbec nepochopil, co ti říjakí, případně sis to přeložil do řeči a uvažování svého kmene a teď nám to tu prodáváš.miki21 píše: 01.12.2022 16:48 I prd. Ptal jsem se přímo Ukrajinců, kteří sem hrdinně přijeli, ještě než jim to bylo zakázáno. Ptal jsem se, jak to u nich vypadá .
Je mi jasné, že tomu neuvěříš, protože to nebylo na nově, ale to je mi celkem u pr...
Prostě chlapi v šatně říkali, tak je to pravda. Pokud by se něco takového dělo, není problém to ozdrojovat. Oficiální zdroje ale o ničem takovém nemluví.
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
- miki21
- Test driver
Pěkný příklad ohýbání pravdy.
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... i-40458803
Ještě tam zapomněli napsat kdo tábor osvobodil a SS předky Fon Der ....
Ještě tam zapomněli napsat kdo tábor osvobodil a SS předky Fon Der ....

-
- Člen klubu
Sovietsky zvaz v 1945 uzemia vychodnej a strednej Europy neoslobodil. Oni ich obsadili, ako vojnovu korist, a potom vyse 40 rokov okupovali, devastovali, drancovali.
Dalej, Stalin sa tiez podielal na vyvrazdovani Zidov. Pred vojnou a zaciatkom vojny kopu Zidov utieklo do Sovietskeho zvazu. Stalin ich na znak priatelstva s Hitlerom vratil naspat SSakom. Pripomeniem, ze russaci a Nemci spolupracovali po 1. svetovej vojne a po nastupe Hitlera v 30tych rokoch russaci im poskytovali vojenske zazemie, zbrane, zakladne, vojensku vyrobu, vycvikove centra - kedze Nemci kvoli sankciam nic take nemohli mat.
Po skonceni 2.sv vojny "riesenie zidovskej otazky" pokracovalo dalej aj u Stalina. Planoval ich vsetkych presunut k vychodnej hranici, k Cine, v ramci nasilneho presidlovania. Tisice ich zomrelo uz pri transporte. Tisice dalsich zavrazdili ako nepohodlne osoby, dalsich premiestnili do gulagov. Zvysnych dopravili na cielove miesto, kde mali mat pripravene prostredie na novy zivot. Je jasne ako bolo pripravene.
Hutnicka satna ani retazove maily nic take nespominaju. Ale maju jasno, kto moze za posrany zivot frustratov.
Dalej, Stalin sa tiez podielal na vyvrazdovani Zidov. Pred vojnou a zaciatkom vojny kopu Zidov utieklo do Sovietskeho zvazu. Stalin ich na znak priatelstva s Hitlerom vratil naspat SSakom. Pripomeniem, ze russaci a Nemci spolupracovali po 1. svetovej vojne a po nastupe Hitlera v 30tych rokoch russaci im poskytovali vojenske zazemie, zbrane, zakladne, vojensku vyrobu, vycvikove centra - kedze Nemci kvoli sankciam nic take nemohli mat.
Po skonceni 2.sv vojny "riesenie zidovskej otazky" pokracovalo dalej aj u Stalina. Planoval ich vsetkych presunut k vychodnej hranici, k Cine, v ramci nasilneho presidlovania. Tisice ich zomrelo uz pri transporte. Tisice dalsich zavrazdili ako nepohodlne osoby, dalsich premiestnili do gulagov. Zvysnych dopravili na cielove miesto, kde mali mat pripravene prostredie na novy zivot. Je jasne ako bolo pripravene.
Hutnicka satna ani retazove maily nic take nespominaju. Ale maju jasno, kto moze za posrany zivot frustratov.
- miki21
- Test driver
Jen v Osvětimi bylo povražděno asi 1,1 milionu lidí. A to byl jen jeden z několika desítek táborů.
Proto, že byl Stalin psychopat, nebudeme říkat, že je povraždili Němci?
Tak to jo.
Tak to jo.
- ZaQik
- Admin
dekujeme z odkaz, kde je krasne videt, jak funguje sebereflexe ... tj. napravis svoji chybu misto hledani chyby u ostatnich a vymluv na nepochopeni svym okolimmiki21 píše: 28.01.2024 22:44 Pěkný příklad ohýbání pravdy.
Ještě tam zapomněli napsat kdo tábor osvobodil a SS předky Fon Der ....![]()
--------------
jen trochu odbocim: Ty znas svoje predky? vis, co kdy kdo kde delal? deti nemuzou za chyby svych rodicu, kazdy zodpovida sam za sebe (+ aktualne podle pravniho radu jeste rodice za svoje deti do jejich veku 18 let)
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
- miki21
- Test driver
Rodiče i prarodiče znám, jsem divný?
-
- Člen klubu
To som kde napisal? Zas mas problem s pochopenim textu.miki21 píše: 29.01.2024 06:32 Jen v Osvětimi bylo povražděno asi 1,1 milionu lidí. A to byl jen jeden z několika desítek táborů.
Tak to jo.
- miki21
- Test driver
Já jsem ale mluvil o něčem jiném, nechtěl jsem přednášku o historii ruska.
Pak kdo tu co nechápe.
Pak kdo tu co nechápe.
- Stanley_vy
- Člen klubu
A ze to je vlákno bylo úplně o něčem jiném, než o korupci, ti nevadí? Hodinky jako holínky... prostě mas hlavě radnej guláš.miki21 píše: 28.01.2024 22:16Stanley_vy píše: 01.12.2022 17:20Já nemám problém věřit tomu, že ses s nějakými Ukrajinci bavil. Dokonce ani tomu, že jich bylo víc než jeden. Zároveň mnohem více věřím tomu, žes vůbec nepochopil, co ti říjakí, případně sis to přeložil do řeči a uvažování svého kmene a teď nám to tu prodáváš.miki21 píše: 01.12.2022 16:48 I prd. Ptal jsem se přímo Ukrajinců, kteří sem hrdinně přijeli, ještě než jim to bylo zakázáno. Ptal jsem se, jak to u nich vypadá .
Je mi jasné, že tomu neuvěříš, protože to nebylo na nově, ale to je mi celkem u pr...
Prostě chlapi v šatně říkali, tak je to pravda. Pokud by se něco takového dělo, není problém to ozdrojovat. Oficiální zdroje ale o ničem takovém nemluví.
- miki21
- Test driver
Jo, není to přesně ono, připouštím.
Psal jsem tady, kolik tam stojí řidičák, pas, očkování na covid, kolik dávají do pasu při cestě sem a zpět ... Ale s žádným Ukrajincem
jsem nikdy nemluvil a ani žádného neznám.
Psal jsem tady, kolik tam stojí řidičák, pas, očkování na covid, kolik dávají do pasu při cestě sem a zpět ... Ale s žádným Ukrajincem
- Stanley_vy
- Člen klubu
Bylo to o "zakazovani" russtiny.
Ted prosim ted prosim ten příspěvek/prispevky, který říká, ze na Ukrajině není žádná korupce.
Ted prosim ted prosim ten příspěvek/prispevky, který říká, ze na Ukrajině není žádná korupce.
- miki21
- Test driver
Bylo to označeno za krčmové řeči, chlapi v šatně povídali a pod.miki21 píše: 29.01.2024 07:57 Psal jsem tady, kolik tam stojí řidičák, pas, očkování na covid, kolik dávají do pasu při cestě sem a zpět ... Ale s žádným Ukrajincem
Jen to nějak nemůžu najít. Divné, asi jsem vyšel ze cviku.
-
- Člen klubu
Fuha, to je zrazu zmena. Ved pred par mesiacmi si poznal praudu priamo od nich.