Nepatří to do tohodle tématu, ale chápu,že se potřebuješ zvednout.fofok píše: 02.11.2023 21:00 A už ani to Polsko není nejlevnější i benzín tam stojí 6,60 zlotých
Fyjalo octup demysy![]()

Ps: a pořád je to tam levnější.

Nepatří to do tohodle tématu, ale chápu,že se potřebuješ zvednout.fofok píše: 02.11.2023 21:00 A už ani to Polsko není nejlevnější i benzín tam stojí 6,60 zlotých
Fyjalo octup demysy![]()
Skončily dotace a finanční zvýhodnění na elektromobily, Čína zasypává trh levněji. Tohle se dalo čekat, tak proč se někdo tomu diví.?fofok píše: 02.11.2023 20:50 Za to že se neprodávají auta,může taky Fyjala viď
Dost dobrý bomby jedeš
Až zavřou tvojí fabriku,tak ti taky bude vláda lhát![]()
ANO má setrvalou podporu kolem 30-34 procent podle toho kolik přibylo předčasných důchodců.... SPD - to už je tu od revoluce, ať už to byl Sládek nebo Okamura, ale snažit se populisticky nabídnout jednoduchý řešení na složitej problém pro plebs, to je jasná cesta těchdle stran pro mantáky.miki21 píše: 02.11.2023 21:11 No tak já jsem jen zvědavý, jak dlouho se pětidemolisti budou vymlouvat na minulou vládu. Tipuju, že to nebude dýl,než jen tohle volební období. Zatím pro to dělají co můžou.![]()
No Michl odporoval, ze pokud zvysi sazby propadne se domaci spotreba, propadla se o 10% +- a to ji nezvysil, tedy mel pravdu. Ted mu radi aby sel dolu a ceny tedy pak pujdou nahoru, jenze inflace. Podle me by mela CNB +- drzet kurz a prave vlada, jak pises, udrzovat stabilni prostredi, rozpocet a tedy i tu inflaci. Samozrejmne spolu ale musi nejak spolupracovat. Podle me, to ale vlada nedela a 2 roky je uz dost casu, aby se to projevilo. Tady zaspala a ala Babis uz moc nepomaha, ta vymluva. Bohuzel to lacou jak se da. Osobne bych byl spis pro mensi dane, jako ma Irsko a "hlasaji" Svobodni, ale to nejde za 4 roky vlady. Dneska bojovat s inflaci a za stavu co u nas je, myslim nebude jednoduche, coz dokazuji ekonomove, kdy maji jako pravnici, 2 ekonove 3 nazory na problem.
A koho jsi tedy volil? 5koalice toho naslibovala pred volbama a ted otocila a docela dost bere. Babisaky asi neSám bych vždy volil toho, kdo mi míň sebere, né toho, kdo mi víc dá nebo víc slíbí.
Rychle jsi zapomněl, že to byl právě Fiala, který ve sněmovně řval, že je třeba při covidu kompenzovat podnikatele a lidi, jako v Rakousku.Sentik píše: 04.11.2023 09:21 A zase se zamotáme v kruhu, protože nesouhlasim s tím, že za to může současná vláda. Inflaci nastartoval Babiš rozdáváním peněz lidem za nicnedělání a sezení doma, ta exploze s inflací pak byla krásně vidět.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů