Marně patram co myslíš, bud konkrétní.
at si tak ziji, ale nemusi to byt na Krymu nebo Donbasu (tam podle platnych mezinarodnich smluv nema Rus co delat) a ani v Tibetu nebo v mezinarodnich vodach Jihocinskeho more (to je k Cine)Karel2 píše: 02.02.2022 15:25 ZaQik: Rusko ci Cina neni suverenni stat? Oni nemaji pravo zit podle sveho a se svymy pravidly, kam se dostalo "vyvazeni" demokracie zapadem do zemi, ktere neprosly vyvojem jako zapadni demokracie. Kolik zivotu to stalo a vysledek? Kazdy ma pravo zit podle sveho a tedy i staty, treba pobliz Ruska, maji pravo umistit na svem uzemi vojska Nato al. amiky. To same Rusaci mohou poradat manevry na svem uzemi ci zasahovat i jinde s pozehnanim zakonne vlady toho statu.
ani omylem - zisk si udelaji s dlouhodobymi velkoodberateli (Nemecko, Cina) a zbytek je jen politika (Madarsko)Karel2 píše: 02.02.2022 15:25 Mm. obchodoval by jsi s takovym clovekem, jak jsem se ptal? Soused s vajicky je snad neco jineho jak plyn-ropa od rusaku. Tady jde spis o zisk.
To jsem taky nemyslel, tu obhajobu, to bylo rozvedeni myslenky z me stranyZaQik píše: 02.02.2022 18:12at si tak ziji, ale nemusi to byt na Krymu nebo Donbasu (tam podle platnych mezinarodnich smluv nema Rus co delat) a ani v Tibetu nebo v mezinarodnich vodach Jihocinskeho more (to je k Cine)Karel2 píše: 02.02.2022 15:25 ZaQik: Rusko ci Cina neni suverenni stat? Oni nemaji pravo zit podle sveho a se svymy pravidly, kam se dostalo "vyvazeni" demokracie zapadem do zemi, ktere neprosly vyvojem jako zapadni demokracie. Kolik zivotu to stalo a vysledek? Kazdy ma pravo zit podle sveho a tedy i staty, treba pobliz Ruska, maji pravo umistit na svem uzemi vojska Nato al. amiky. To same Rusaci mohou poradat manevry na svem uzemi ci zasahovat i jinde s pozehnanim zakonne vlady toho statu.
jinak jsem si nevsimnul, ze bych tu obhajoval vyvoz demokracie do Afriky nebo na Blizky vychod
jardab2 píše: 02.02.2022 20:58 Nevim kde, ale zase jinde jsem cetl, ze Madarsko ma normalne nedemokraticky plyn 5x levneji, fakt se nemuzu rozhodnout, co bych si vybral![]()
Stano, co by jsi si vybral?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host