Fialovi preju, at nejen me prekvapi a ty vysledky ma, zatim "jen" ukociroval Zemana a sestavil vladu, kdovi co musel slibit, tedy vyjednal.
Mm. vlada s Jureckou ci piraty, bude pro neho opravdu velka zkouska.
Ze mu nevypne antenu na updaty z Kremla
Určitě užíval, ale je velmi pravděpodobné že by prohrál a pak by třeba mohla následovat aktivace článku 66 a s ostudou skončit.Shav0 píše: 14.12.2021 10:11 Počkejme si všichni jak to půjde![]()
Já osobně jsem třeba překvapenej, že to Zeman hned pustil, myslel jsem že kompetenční žaloba by byla něco co by si užíval
Silný hráč - hodně lidí za něj považuje třeba Babiše, ale ten je v zásadě jen velký křikloun...za svými názory si moc nestojí, většinou po kritice veřejnosti hned svá vyjádření upravoval, aby se to více líbilo...za čím si stál a stojí jsou jeho kauzy, to je kampaňa seřvat lidi tak že se z toho sesypou, to asi umí.
Fiala navenek nepůsobí, ale Fialovy se před 3 lety každej smál, když hlásil že bude příští premiér. Teď většina čekala jak ho Zeman vykoupe s vládou...
Osobně mám radši, když někdo maká, než ty co to o sobě hlavně hlásaj.
nema ... verejne Zemanem propagovana temata z posledni doby: novicok, spoluprace s Cinou, obsazenost ruske ambasady, atomovy reaktor v Dukovanech, vysetrovaci varianty ve Vrbeticich, Koudelka, Nikulin + vodni kanal ... nikde neuspelKarel2 píše: 14.12.2021 09:46 ........ , tak dela konzultace, zasahuje do politiky, atd., sice to pak kazi svymy bonmoty, ale ma vysledky ne? Mereno Tvou optikou.![]()
No krome Vrbetic(tam ti to rekne kazdej kriminalista, ze je vice variant) souhlasim, neuspel, ovsem ja myslel taky to, ze neni na okrasu a razitko pod zakony.ZaQik píše: 14.12.2021 12:22nema ... verejne Zemanem propagovana temata z posledni doby: novicok, spoluprace s Cinou, obsazenost ruske ambasady, atomovy reaktor v Dukovanech, vysetrovaci varianty ve Vrbeticich, Koudelka, Nikulin + vodni kanal ... nikde neuspelKarel2 píše: 14.12.2021 09:46 ........ , tak dela konzultace, zasahuje do politiky, atd., sice to pak kazi svymy bonmoty, ale ma vysledky ne? Mereno Tvou optikou.![]()
ve skutecnosti stacil jen na nejmenovani ministru v Babisove vlade (ani u Sobotky nebyl uspesny)
takze Zemana za silneho hrace nepovazuji ... a jeho "bonmoty" mi jako bonmoty nepripadaji, jde o ustepacne poznamky nevychovaneho jedince
Jo a ta kauza "vlevo dole", jako tvrdí něco, co nemá jak doložit, soud mu uloží se omluvit, a jemu je to jedno... jako kdyby v nějakým projevu prohlásil "já se omlouvám nebožtíkovi Peroutkovi, protože jsem si to zřejmě spletl", jenže on je tvrdohlavej starej děděk, kterej se omlouvat nebude prostě protože proto, já jsem tady prezident a trhněte si všichni nohou.ZaQik píše: 14.12.2021 13:29 na okrasu skutecne neni ... jeho uloha je hlavne reprezentativni a sjednocujici - ani jedno mu nejde; dale ma jako moralni autorita...
A žije ještě?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti