Evidetne si pochopil, o com pisem.
Tak to zase obracis, argumenty dosly, co? Nikdo tu nikdy nepsal, ze KAZDY. Ty tady pises o nejakych náznacích, ale tohle jsou fatalni poruchy.Stanley_vy píše: 14.02.2021 08:54Ano, podstatě platí, že co nové auto, to pist venku a všechno v motoru i kolem zasrane olejem. Budu si ho muset jít prohlédnout, jestli už taky někde nevykukuje pist.
Těmito argumenty se jen ukazuje názorová nahota jejich pisatelu. Naštěstí už přispěchal na pomoc i předseda spolku.
To není posmívání se a otáčení. Jen konstatování, že atmosféry se dají furt najít, ne u Fordu ale dajíenjoy píše: 14.02.2021 09:36 Že zrovna ty to budeš otáčet směrem, máš nemáš nové auto?? Nečekal bych..
Já bych je nepřerušoval, dobře se to čte, je to něco jako Simpsonovi.Jemar píše: 14.02.2021 09:58 Hoši, zírám jak jste nepoučitelní![]()
Tuhle bitvu přece nemůže nikdo vyhrát. Co kdybyste raději místo ....
Myslíš, že nějaký místní teoretik by něco takového zvládnul ? O čem by to mělo být, jak hledat na internetu ?Jemar píše: 14.02.2021 09:58 Co kdybyste raději místo opakování svých pravd udělali nějaký technický návod pro toto fórum? Myslím, že by to byl smysluplněji využitý čas.
Chapu, ze svet se snazi chovat ekologicky, ale zrovna elektromobily jsou ve fazi, kdy je vlastnictví takového auta stale dost omezujici. Navic me bavi ridit, ale ne slapat na dva pedaly a tocit volantem. Ale jestli mas na mysli to hybridni mondeo s dvoulitrem, tak asi to muze byt relativně spolehlivé.Sentik píše: 14.02.2021 10:07 Mě by zajímalo, kam v tom tématu chcete vlastně dojít...
Možnost volby u nových aut neni. Pokud se bavíme o Fordu, tak zajímavou atmosféru v nabídce má, vlastně tu jedinou "správnou" a moc z vás pro ni asi neběží![]()
Starý auta postupně shnijou a vychcípaj, u nových už to neni ani tak o downsizingu, ale o tom jak moc elektrický to k tomu bude![]()
No myslím si, že se toho nedočkáš. Mně stačí co mám, a představ si, že to má i topení.smoula píše: 14.02.2021 09:19 Ach jo, furt to samé. Mazda dělá ještě atmošku, tak si můžeš ballu koupit nové auto s atmosférou.Kdy to můžeme očekávat, že se nám pochlubíš?
Tohle nikdo nevyhraje. Akorat je hloupost mit klapky na ocich a tvarit se, jak je desne bezva, kam zeleny mozky automobilovy prumysl dostali. Člověk poukaze na fatalni prusvihy a nejčastějsi reakce je Hele, vam to zere olej a co klapky? Tvl olej zere kdeco a zrovna novy motory ne mene nez ty stary. Ale ko motory ve velkým poctu napric automobilkami z jednoho jedinyho důvodu (LSPI), ktery je dusledkem nesmyslnych pozadavku, to tu snad ani jeste nebylo. Kdyby se to stávalo treba nějakým hodne extremnim zpusobem uzivani, ale tomu vadi v podstatě uz jen malo zatizeny motor. No tak jsem to ja, kdo se ma podřizovat autu, nebo auto mne?Jemar píše: 14.02.2021 09:58 Hoši, zírám jak jste nepoučitelní![]()
Tuhle bitvu přece nemůže nikdo vyhrát. Co kdybyste raději místo opakování svých pravd udělali nějaký technický návod pro toto fórum? Myslím, že by to byl smysluplněji využitý čas. Nemyslím to nijak zle. Každý diskutující vypadá na malého Einsteina, tak by to měl hravě zvládnout...
Co vy na to, diskutéři?![]()
Vrat se zpátky do ta tématu o 1.5 a precti si na základě čeho jste poslední flame rozpoutali. Kolik tam bylo uživatelů s fatální závadu motoru? Nula? Kolik lidi se vrátilo z servisu z informací, že dělají jeden motor za druhým? Nula?Ma.rt píše: 14.02.2021 09:49Tak to zase obracis, argumenty dosly, co? Nikdo tu nikdy nepsal, ze KAZDY. Ty tady pises o nejakych náznacích, ale tohle jsou fatalni poruchy.Stanley_vy píše: 14.02.2021 08:54Ano, podstatě platí, že co nové auto, to pist venku a všechno v motoru i kolem zasrane olejem. Budu si ho muset jít prohlédnout, jestli už taky někde nevykukuje pist.
Těmito argumenty se jen ukazuje názorová nahota jejich pisatelu. Naštěstí už přispěchal na pomoc i předseda spolku.
myslim, ze odpoved je i tady viewtopic.php?f=15&t=678&p=1197148&hili ... o#p1197148Jemar píše: 14.02.2021 09:58 Hoši, zírám jak jste nepoučitelní![]()
Tuhle bitvu přece nemůže nikdo vyhrát. Co kdybyste raději místo opakování svých pravd udělali nějaký technický návod pro toto fórum? Myslím, že by to byl smysluplněji využitý čas. Nemyslím to nijak zle. Každý diskutující vypadá na malého Einsteina, tak by to měl hravě zvládnout...
Co vy na to, diskutéři?![]()
Počkej, až tě tvoji soukmenovci v boji proti turbomotorum prokouknou a zjistí, žes je převezl úplně a problémům s atmosferou jsi předešel jejím prodejem.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti