To vidim stejne..clovek vyhlizi, co si koupi dal, kdy uz konecne vyrobej neco trochu uz vychytanyho a ono zase ne... hlavne ja se tech krátkých tras jen tam nezbavim. Ted docela vážně přemýšlím o tom poslat do sveta fiestu, nechat na to popojizdeni mondeo a koupit noveho smaxe v nafte na delsi trasy, dokud jsou.enjoy píše: 13.02.2021 20:59 Mně to spíš přijde tak, že majitelé nových aut si potřebují dokázat, že vyhodili ranec peněz smysluplně.
Já jsem koupil 4,5 leté Mondeo za 240 tisíc. To mi dávalo sakra dobrý smysl. A jak slouží doteď! Byl bych blázen, kdybych chtěl měnit za tříhrnek za 600.
Jestli zapominas a seres si do plinek, tak to pro tebe klidne zopakuju.Stanley_vy píše: 13.02.2021 21:32 A je to tady. Youngtimer v akci. Už chybí jen předseda.
Ještě bys mohl opakovat svoji tezi o spotřebě a ukoncime to, ok?
Ale..bukvice s nákupní taskou hlasi navrat. Si to tu procti,co te možná ceka. Hlavne nezapomen na olej v sani
Ano jedno, ale rád se zasmeju.Ma.rt píše: 13.02.2021 21:41Jestli zapominas a seres si do plinek, tak to pro tebe klidne zopakuju.Stanley_vy píše: 13.02.2021 21:32n
A je to tady. Youngtimer v akci. Už chybí jen předseda.
Ještě bys mohl opakovat svoji tezi o spotřebě a ukoncime to, ok?
Tak diesely zrovna ford ma celkem slusny.enjoy píše: 13.02.2021 21:49 Ford, pokud nebudu chtít diesel, už bohužel není moje cesta.
Vypadá to na japonce.
Ale zatím to není téma dne, ty moje 13 letý rachotiny bohužel fungují![]()
Kolko prispevkov tu mam ja, ze som vychvaloval nove auto? Kolko ich tu mam, ze som ho vobec spomenul? A kolko mas prispevkov ty o obhajobe starej plechovky?
V rodine jich bylo/je celkem 5 a o spotrebe oleje si muzu číst jedine tak v diskusích. U nas ani naznak něčeho takoveho.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 2 hosti