Tak jsem vcera instaloval a mam par prvnich dojmu a zkusenosti

Pouzivam na Focus MK2, 2010
Koupil jsem tohle:
https://www.aliexpress.com/item/3281425 ... 6126ABNyPS
v te nejvyssi specifikaci: PX6, 4GB RAM, 64GB uloziste, carplay, AV, IPS.
- Rychlost je paradni, tak to ma fungovat. V porovnani s predchozi PX5 4GB RAM je to v podstate nesrovnatelne.
- Start okamzity, az me to prekvapilo, jestli to bylo vypnuty pres noc

Ale start byl v poradku i s PX5, o neco pomalejsi, ale v pohode.
- Zvuk v poradku, jak multimedia, tak i radio. Spousta nastaveni, myslim, ze si kazdy najde to svoje.
- Radio - zapojil jsem bez nejakeho dalsiho zesilovace, napajeni. Jen naprimo antenu do radia. Signal naladil bez problemu, lip nez original, najde vic stanic. Co ale nefunguje je AF, to se snazi najit to nejlepsi vzdy. Takze bez AF a prepinat v pripade slabisho signalu. Tohle ale budu resit online radiem.
- mam zapojeny mondeo canbus, nevim, jestli to ma nejaky vyznam, kazdopadne ovladani pod volantem funguje, dokonce se mi na displeji zobrazovala i klimatizace, kdyz jsem menil teplotu. To jsem ale vypnul, jeliko mi prislo, ze se to zobrazovalo i kdyz automatika neco menila...
- celkove mi prijde, ze je system vic vyladeny nez predchozi radio
- regulace podsviceni pristroju ted funguje. na predchozim nefungovalo (ale mozno se to dalo vyresit jinym zapojenim, ja na to neprisel)
- podsviceni tlacitek je cervene, nastaveni jsem zatim nenasel, ale cervene je v poradku
- cas mi zatim drzi, predchozi radio to vzdy tahalo z internetu, kdyz jsem nastavil manualne, po vypnuti to nedrzelo
- hovory pres interni mikrofon dle volaneho ok. samozrejme je poznat, ze to je bluetooth, ale ok. Mozna zkusim i externi mikrofon, ale nehori to. Aplikace na bluetooth hovory lepsi nez na predchozim radiu, jde minimalizovat a ovladat radio, to predtim kdyz jsem telefonoval neslo v oblasti, kde byla zobrazena aplikace hovoru. Kontakty ani ted neumi z iphone stahnout.
- umi na liste zobrazit napeti na baterce
A ted par negativ

- prekvapilo me podsviceni displeje - v rozich mam v podstate polarni zari. Normalne to moc videt neni, ale na cerne obrazovce v noci je to masakr (ale fotka je presaturovana, v realu je to trosku min

). Citelnost v poradku, polarizace tam nejaka je, ale prosti predchozimu radiu je to o dost lepsi. Uvidim jeste za primeho slunicka. Uvidim, co na to podsviceni prodejce
- zatim nevim, jak nastavit automaticky jas. To na predchozim radiu vcelku fungovalo. Jak psal i kolega, da se asi fungovat i na manualnim nastaveni, ale uvidim, jestli najdu neco v nastaveni (Agama ma moznost automatiky, ale to nefunguje)
- fyzicke tlacitka jsou trosku nelogicke, na leve strane je MENU, NAVI, HOME, BACK. Jde to konfigurovat, ale napis na tom nezmenim.
- zatim mi nefunguje parkovaci kamera. Pri zarazene spatecce se zobrazi cerna obrazovka. Ale nemeril jsem, jestli funguje napajeni a tak. Zapojil jsem to stejne jak to predchozi, do zluteho cinche Camera.
- co me trochu prekvapilo, je nemoznost Ethernet (pise mi, ze moje zarizeni to nepodporuje). Na predchozim radiu to fungovalo, pripojil jsem mobil, a internet frcel pres kabel. Ted musim pres WIFI hotspot. To by problem nebyl, ale iphone neumi automatiku (aspon u me) a musim nejprve v mobilu otevrit menu osobni hotspot a az pak se radio pripoji. Takovy ritaul, ktery musim vzdy pri startu udelat...
- v bluetooth jsem mel neco sparovane, tak nevim, jestli to uz nekdo pozuzival nebo co

zabalene to bylo jak nove. Ale je pravda, ze prvni spusteni nebylo prvni, proste uz ten android byl nakonfigurovany. je mozne, ze z vyroby?
- aktualizace systemu se neda spustit, takze to vypada, ze tam uz nikdy nic neprijde, ale tak to az tak neresim, nemam tam nic osobniho, ani citliveho.
Celkove az na to podsviceni displeje to vypada ok, ale uvidim casem. To same jsem si myslel i o predchozim radiu a po case me to trosku zacalo stvat
A dotaz: nejake doporuceni na aplikaci na prehravani hudby? Ja chci, aby mi to hezky zobrazovalo klasickou adresarovou strukturu a tam si vyberu, ne metadata. Proste oldskuul