Nefunkcni raficka tachometru blbne palubovka
- harmonek
- Nováček
Nefunkcni raficka tachometru blbne palubovka
Ahoj potreboval bych poradit jestli se to nekomu nestalo nebo jestli ma nekdo na neco podezreni dekuji mockrat za radu
Focus rv 2000 1.8 16v
Zkousel sem si na parkacu odmlzovani oken ,rozmrazovani a tak nevim jestli to stim souvisi.
Pak sem vyjel mazu na dalnici a najednou se rozviti kontrolka protiskluzoveho zarizeni po minute me vypadl displej s poctem kilometru,zachvili na to nefungovala rucicka tachometru...
zastavim zkontroluji pojistky ,resetuju baterku
jedu dal ..naskocil displej ale rucicka tachometru se nehejbe vyjizdim na exist pri zpomaleni me naskoci kontrolka,motoru,oleje,baterky,protiskluzu
a v male rychlosti chcipne ..
zajedu na parkac opakuji reset baterky a nastartuju a jedu naskocilo vse ok rucicka faka,pocitac kilometru take vse ok..
po ujeti 30 km stejny problem pri dojizdeni na krizovatku vyskoci vice varovnych kontrolek a chcipl
pri nastartovani vse naskocilo a uz sem stim dojel az dom cca 75km bez problemu vse fungovalo
diky za rady jsem ztoho jelen
Focus rv 2000 1.8 16v
Zkousel sem si na parkacu odmlzovani oken ,rozmrazovani a tak nevim jestli to stim souvisi.
Pak sem vyjel mazu na dalnici a najednou se rozviti kontrolka protiskluzoveho zarizeni po minute me vypadl displej s poctem kilometru,zachvili na to nefungovala rucicka tachometru...
jedu dal ..naskocil displej ale rucicka tachometru se nehejbe vyjizdim na exist pri zpomaleni me naskoci kontrolka,motoru,oleje,baterky,protiskluzu
zajedu na parkac opakuji reset baterky a nastartuju a jedu naskocilo vse ok rucicka faka,pocitac kilometru take vse ok..
po ujeti 30 km stejny problem pri dojizdeni na krizovatku vyskoci vice varovnych kontrolek a chcipl
pri nastartovani vse naskocilo a uz sem stim dojel az dom cca 75km bez problemu vse fungovalo
- harmonek
- Nováček
- harmonek
- Nováček
- Ahmed
- Test driver
Kdyz jsou nejake problemy s napetim, tak ridici jednotka vypina postupne nepotrebne systemy, aby jsi dojel co nejdale. Zacina abs (pokud je soucasti ESP, atd., tak taky), pak airbagy a dal a dal.
Pokud baterka neni original, tak ji vymen. 40Ah si myslim, ze asi neni uplne dost.
Kdo mi to tu dopsal?
Riadenie motora vypne ABS,airbagy
...som este o niecom takom nepocul
a silne o tom pochybujem.Ved to su bezpecnostne prvky 
Ano vypne, kdyz nema napeti.
Pokud baterka neni original, tak ji vymen. 40Ah si myslim, ze asi neni uplne dost.
Kdo mi to tu dopsal?
Riadenie motora vypne ABS,airbagy

Ano vypne, kdyz nema napeti.
Naposledy upravil(a) Ahmed dne 28.09.2007 10:11, celkem upraveno 2 x.
- Jarek83
- Nováček
Re: Nefunkcni raficka tachometru blbne palubovka
1. padá ručička tachometru a nuluje se počitadlo kilometrů + samočinnéharmonek píše:Ahoj potreboval bych poradit jestli se to nekomu nestalo nebo jestli ma nekdo na neco podezreni dekuji mockrat za radu
Focus rv 2000 1.8 16v
vypínání motoru za jízdy = čidlo tachometru.
2. blikání či plné rozsvícení kotrolek = baterie.Chudina neví jak na sebe
už upozornit.
Tohle je z vlastních zkušeností, které mě od doby co mám Fíka provázejí.
Ford Focus Combi, 1,6 16V, 74kW - ZETEC-S - r.99, zelená metalíza / <br>
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: