Klasika, všechno opačně, nebo totálně k ničemu. Včera po cestě do Ostravy - Ti blbci sečou ve srázech trávu kolem dálnice - na co? Když to v létě nejvíc rostlo, že přes to nebylo vidět, tak nic a teď,když se blíží zima a začíná občas mrznout tak jdou sekat trávu

Skoro bych věříl, že jim to poradil můj soused ze zahrady - ten seče trávu zásadně když prší a sekačkou na elektriku
Mě předevčírem vytočilo, když jsem jel do Brna, že se na nouzovce u Vyškova naprosto zbytečně rozvrtává beton - jezdí se jen v levém pruhu. K*rva na co?!!! Zase se někde musí ulejt prachy...Nehledě na to, že to co tam oni zabetonují jim nevydrží tak dlouho, jako ten co rozbíjeli, kterýmu bylo ho*vno.
A za druhé mě pěkně sere, že se mi za barákem při výjezdu z vesnice rejpou s opravou silnice už o měsíc dýl, než měli. Je pravda, že to chtělo, každopádně první pohled vypadá, že z toho bude nesmyslná EU cyklostezka...A aby toho nebylo málo, tak ty prasata co od tama vozí vybagrovanej sajrajt přes vesnici - takže všude bahno, no a třešničku na dortu tomu dávají naši chlapci z jzd, kteří jedou z pole přes vesnici do družstva a absolutně nezajém, že mám plnou obalenou dvojmontážku - prostě jedu! Takže auto nemůžu umýt, vypadá to, jako bych jezdil ho*nama doslova

Lidi už se ve vesnici modlí, aby to skončilo a hned po tom přišla zpráva, že se snad bude dělat kanalizace, takže asfalt neuvidíme tak 3-5 let