Mě neřeš a nic mi nepodsouvej. Nemáš páru, kde a jak jezdím. Udal jsem pravdivý roční průměr 8.2 i svou nabídku. Věř, že bys byl překvapen, co moderní motory dokáží (a to ten můj už není nejnovější).
Tohle umím taky a vyber si super a podivej se do dat uzivatelu se spotřebou kolem 11..nejezdi na super, ale e85. Jenze ty si jen slepe cteš vysledky a nepremyslis nad tim, jestli to dava smysl, se pak nediv, ze ti vyrobce nabulikujou kdeco. Zřejmě ten filtr je nad nejakym polem, kam uživatel zadal ty paliva jako atribut auta a uz to neresi typ paliva pri jednotl. tankovanich.
Karel2 píše: 01.11.2020 09:54 fofok: Kdy pochopis, ze tady jde o moznost volby
Ta deklarovana uspora vuci 10 let staremu motoru je pro nekoho irelevantni, ze ten vyvoj motoru by mel byt jen po strance technicke a ne eko+vykon, podle me se hadat o desetiny spotreby je k .... ja mam taky deklarovanou tusim 5,9 a jezdim za 7,5-8,5 a je mne to burt, ja si to vybral a vedel jsem do ceho jdu. Dnes jsou delany auta opravdu na par let, aby jsi musel kupovat za par let dalsi, je to spotrebka jako mixer. Me vadi z principu 3 valce, jenze i ty 3 valce (nejnovejsi) muzou mit vykon o kterych se drivejsim atmosferam ani nesnilo, ale na ukor ceho, slozitosti konstrukce a s tim moznost pozdejsich problemu, coz u klas. atmosfer nehrozi. Zkuste opravit dnesni 3 valec nebo ten 2,0i zde spominany. U nas je dost rodin, lidi co kupuji auto 5-10 a vice let stare a jsem zvedav co budou za 10 let kupovat(salinkartu?) a to nejen k vuli motoru a jeho elektr. potrebe. Mm. chtel bych videt motor konstruovanej bez pozadavku ekolloby a to i pro "masy" nejen pro supersporty.
Tady v tematu je to porad dokola, ale panove, konecneza diskuzi a ne..... vsak vite co.
![]()
Tohle čtu na různých fórech už asi 10 letKarel2 píše: 01.11.2020 09:54
Dnes jsou delany auta opravdu na par let, aby jsi musel kupovat za par let dalsi, je to spotrebka jako mixer.
která???? ukaž mi ten manuálenjoy píše: 01.11.2020 11:21
Dnešní auta mají v manuálu, že spotřeba 1,5l oleje na 1000/km je vlastnost, nikoliv závada.
ja narozdil od Tebe zazil dobu silenych dovozu devadesatek a vim co jsme vse delali s kastli ci motorem aby to jezdilo, dale Ti to vyvracet nebudu je to zbytecnefofok píše: 01.11.2020 10:41 A zase furt dokola vytahuješ to desateroTy si jistě zkoušel opravit nebo viděl rozdělanej vůbec nějakej motor,že víš co se líp opravujuje
![]()
o čem tohle vypovídá??? vždyt to ani nesouvisí s tím co já píšu....Karel2 píše: 01.11.2020 11:37
Hoffis : bez se zeptat bazarniku jestli se lepe proda napr. FFIII s 1,6, ci 3hrnkem rocnik 2011, zeptej se nejakyho mechanika jestli by se pustil do GO 3hrnku nebo 1,6, nebo nech ten 3hrnek ve skladu 20 let s 1,6 a kterou nastartujes bez vetsich problemu? tezko neco vysvetlovat
mm. pust si 20 let starej mixer s dnesnim novym z kramu a kterej se asi driv zastavi![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti