Odepsání obou pravých pneumatik. V sobotu jsem se po betonování na chatě s tatíkem vracel domů a protože je rozkopanej půl okres, tak jsem jel jedinou cestou zpátky z Plumlova na Prostějov. Vyhýbáme se s protijedoucím na silnici a najednou se mi auto propadne na pravé straně tak o 30čísel a rána jak prase. Tak jsem z toho vyjel říkám no pěkný..Normálně se se mnou urval kus krajinice -ale docela široký.Po asi 100metrech se dívám - volanto pohlej na pravo, takže super geo zase v háji a bůh ví, že nesnáším strašně v autě volant šejdrem a když mi někdo drbne do zpětnýho zrcátka

Tak jsem radši zastavil u prvního velkýho parkoviště a šel se podívat - lehnu pod zadní pravý kolo a vymalováno - kolo do půlky spadený a ze vnitřní strany díra na palec

Tak jsem s tím dojel ještě přes kousek Prostějova k bráchovi, kterej mě musel hodit domů pro sadu se zimníma gumama. Aby toho nebylo málo, tak tam, kde jsme přezouvali nedosáhlo světlo, takže s mobilem v ruce po tmě přeházovat kola

Včera jsem si je od něj odvážel a když jsem je dával do garáže, tak jsem si všiml, že i pravá přední je chycená - ta se pro zmenu zkusila podřezat, ale drží. Gumy byly už stejně před limitem, takže mě to až tak moc nemrzelo, spíš mě nasralo to, že jsem na nich chtěl ještě dojíždět, dokud neuvidím sníh, abych zbytečně neomílal zimní, které jsem měl loni nové a díky tomu,že byl hovno sníh jsem je sjel a letos už by mi vyšly asi s přivřeným okem a tím, že jsem je musel nasadit už teď tak to nevýjde.

Takže budu muset ještě rychle kupovat zimní pneu a pořád nevím jak to vyřešit, protože ten debilní atyp 195/55 R16 je zbytečně drehej oproto normální ST170 tkovýmu rozměru 205/55 R16. Tak už padla i myšlenka sehnat 17" klasiku rozměr 215/45 zimní - ale mám trochu obavu s tím nízkoprofilem v zimu