Na niektore vyroky/linky mi nejde reagovat inak ako ironicky. Napriek tomu mi je jasne, ze hlasaci "praudy" tomu aj tak nepochopia.
takze nemuze odstranit sochu, kterou jsme si postavili za svy? nemuzeme za svy postavit novou sochu? a to bez toho, aby se do nas navazela nejaka jina zeme?jarod72pm píše: 03.05.2020 14:54 Málem se mi na to chtělo říct : jak se do lesa volá ......
Máme tohle za potřebí řešit ? Musí nás tím otravovat že někdo dostane nápad a potřebuje se vyhranit až za hranu slušnosti nebo ostatních "názorů" ?
Je tohle cesta obnovy demokracie pravdoláskařů,havlistů nebo pražské kavárny ?
jsi vztahovacny - nikoho nejmenoval a do nikoho konkretne se nenavazel (nez jsi zacal Ty
vitej v demokraciijarod72pm píše: 03.05.2020 16:03Pokud takhle budou postupovat politici bude tu neustále každé volby nějaký kocourkov který bude vyhovovat určité skupině lidí.
Jasně od poslední války to neměl nikdo snahu řešit a každý to respektoval. Co je doma je každého věc. Po revoluci to taky nikomu nevadilo a ejhle najednou je problém tam kde ve skutečnosti není. A problém je na světě. Pokud nedokáže potlačit své choutky či představy o tomto světě tak ať neleze do politiky a nedělá peklo ostatním. V této době úplně zbytečné gesto které nic neřeší jen aby dotyčný politik měl dušičku v péřu a na ostatní sere pes co !ZaQik píše: 03.05.2020 16:05 karel2, takze mate doma na krbu bustu franze josefa, masarika, benese, hachy, k.h.franka, hitlera, gottwalda, stalina, zapotockeho, novotneho, svobody, husaka, havla, klause, zemana a nevim koho jeste?
jasne ze nemate ... sami jste si rozhodujete, koho si vystavite ... a v repich se rozhodli tak, jak se rozhodli ... a to same na praze 6 ... ja nepisu, ze s nimi (ne)souhlasim, ja jen uznavam jejich narok na svobodny nazor ... a to je mozna to, co tady nekteri neumeji pochopit: kazdy ma narok na svuj nazor ... jen musi byt (alespon na verejnosti) podle zakona![]()
Tohle není demokracie ! to si s něčím pleteš
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Semrush [Bot] a 1 host