Toto sa navzajom vobec nevylucuje...ballu píše: Ti co zastávají praktické poznatky, že malooběmové oturbované motory nesnížily požadované emise, nebo ti, kteří si je koupili a budou prosazovat jejich výhody.

Toto sa navzajom vobec nevylucuje...ballu píše: Ti co zastávají praktické poznatky, že malooběmové oturbované motory nesnížily požadované emise, nebo ti, kteří si je koupili a budou prosazovat jejich výhody.
Ono totiž spotřeba = emisemaverick píše:a muzes mi napsat, kde ho nerespektuju, hmm ?Ma.rt píše:Souhlas. Tak si priste nech hovna od cesty a respektuj nazor druhych.
jen jsem psal, ze je zbytecne resit napr spotrebu, nikomu nikde nic nevnucuju tak nevim proc jses zbytecne ofenzivni
Já jsem to taky moc nepochopil. Možná tě špatně pochopil. Lepší obrátit listmaverick píše:a muzes mi napsat, kde ho nerespektuju, hmm ?Ma.rt píše:Souhlas. Tak si priste nech hovna od cesty a respektuj nazor druhych.
jen jsem psal, ze je zbytecne resit napr spotrebu, nikomu nikde nic nevnucuju tak nevim proc jses zbytecne ofenzivni
jakoze mam si hlidat spotrebu abych zachranil planetu, nebo... ?ballu píše:Ono totiž spotřeba = emise
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 2 hosti