Vlastizrada je, že bol jeden z mála Čechov, ktorého fakt pozitívne poznali po celom svete?

Áno, je jedna vec, ktorú prisudzujem politickej naivite a zlým radám od radcov...ale inak sa mi zdá v pohode...
je, ale oni (pruvodci) ji zamerne neuvadi pri vyjmenovani vlastniku a nekokazi odpovedet na otazku, proc to zamlcujiZaQik píše:je to bezne dostupna informace
https://cs.wikipedia.org/wiki/Bojnick%C3%BD_z%C3%A1mek
Jsi mimo mísu, tak to po sobě utři.lenzi píše:Čo to máte furt s tým Havlom. Ešte na Slovensku "chápem", že ľudia uverili pohádkam, že zničil slovenský priemysel...
Vlastizrada je, že bol jeden z mála Čechov, ktorého fakt pozitívne poznali po celom svete?
Áno, je jedna vec, ktorú prisudzujem politickej naivite a zlým radám od radcov...ale inak sa mi zdá v pohode...
No ked to ty povies, tak to "bude" pravda.ballu píše:Jsi mimo mísu, tak to po sobě utři.lenzi píše:Čo to máte furt s tým Havlom. Ešte na Slovensku "chápem", že ľudia uverili pohádkam, že zničil slovenský priemysel...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 3 hosti