Politika z pr.. do pr..

Moderátor:phofy
Odpovědět

Rijnove volby do PSP CR 2025 (abecedne razeno)

ANO 2011 (cislo 22)
1
5%
Česká pirátská strana (cislo 16)
2
10%
Motoristé sobě (cislo 20)
0
Žádná hlasování
PŘÍSAHA občanské hnutí (cislo 8 )
0
Žádná hlasování
SPOLU: ODS, KDU-ČSL, TOP 09 (cislo 11)
11
55%
Stačilo! (cislo 25)
0
Žádná hlasování
STAROSTOVÉ A NEZÁVISLÍ (cislo 23)
3
15%
Svoboda a přímá demokracie (cislo 6)
2
10%
jina politicka strana, hnuti ci koalice
0
Žádná hlasování
nebudu volit
1
5%

Celkem hlasů: 20

fofok
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Re: Politika z pr.. do pr..

Příspěvek od fofok » 26.11.2018 09:30

jarod72pm píše:
ZaQik píše:
jarod72pm píše:Lžou všichni politici
souhlas, protoze lhani je lidska prirozenost - Ty snad nelzes? :wink:
jarod72pm píše:Agrofert má sice velké dotace ale odevzdá velké daně a dokonce si nedovolí u daní podvádět ,kdežto kdejaký "menší" podnikatel v tom umí chodit.
danove odvody agrofertu jsou nizsi nez prijate dotace, takze v tom evidentne umi chodit ... Babisovo zahrnuti odvodu na zdravotni+socialni pojisteni je nesmyslne, protoze (i kdyz se to nezda) jsou prijmem zamerstnance, ktery je "odevzdava" zdravotni pojistovne nebo do fondu duchodu
jarod72pm píše:Dokonce mu nikdo nedokázal ani že byl aktivní STBák jen je to všechno divadlo pro opoziční voliče nic víc.
https://zpravy.idnes.cz/andrej-babis-so ... anicni_ert
jarod72pm píše:Kdyby nebyl schopný a neměl v palici tak nebude tak bohatý a vlivný. Vše kolem něj je jen závist nic víc.
kmotr Mrazek by se Ti tam hodil vic - byl siknejsi nez Babis a dokonce nekolikrat Babise v obchodech prevezl ... cim dal pozoruji Babisovo chovani na verejnosti, tim spis ho tipuji na bileho kone nejakeho (mozna) ruskeho oligarchy
jarod72pm píše:Schvaluju jeho politiku pro lidi , neschvaluju jeho prapodivné podnikání .
ale na zaklade jeho podnikani ho tu velebis (Kdyby nebyl schopný a neměl v palici tak nebude tak bohatý a vlivný) :nixw:
a politika pro lidi? myslis skokove zvysovani mandatronich vydaju statniho rozpoctu? zastaveni vystavby dalnic a rekonstrukci silnic? nedostatecne vybaveni armady? podstav policie? vazalstvi sefu policie a tajnych sluzeb premierovi? utoky na soudnictvi? atd. :blee:
S tím vším nesouhlasím mám na to jiný pohled, jinak se soudil a dva soudy vyhrál nikdo mu nedokázal aktivní členství v STB.
Jeho firmy fungují až moc dobře takže i v politice to chtěl řídit jako firmu a zatím se mu to daří.
Investice do čeho a kolik je jeho strategie -zatím nevidím průser který by ho měl nějak omezovat.
Na daních odevzdal daleko víc než dostal na dotacích -můžeš doložit konkrétní čísla když to tvrdíš?
Babiš nebyl jako mafián Mrázek on na rozdíl od Mrázka si to vybudoval z ničeho no a časem už to jen přikrmoval ale proč ne? Ty zmršené zákony ODS/ČSSD mu to dovolili a byl prostě rychlejší a šikovnější to mu hodně lidí závidí! Toto je jeden z důkazů že pokud měl člověk pod čepicí uměl využít té špatné politiky ve svůj prospěch. A nesnáším lidi kteří při stejné šanci teĎ brečí že jim Babiš vyfouknul firmu nebo kšeft když na to sami byli hloupí nebo neschopní!Vše podle zákona !
Nevidím rozdíl mezi Babišem a Mrázkem.Dokonce je jedna varianta,že Mrázka nechal odprásknout Babiš.Něco si zjisti jak získal Babiš sbvoje firmy.Uplácel politiky a když mu Topolánek vystavil STOP,tak si založil vlasní stranu,aby byl u zdroje.A jestli ti u předchozích vlád vadili kmotři tak nechápu,proč ti nevadí,když je teď momentálně jeden premiérem.
Byl Focus II kombi 2011 1,6 16v
Obrázek
Je VW Golf VII ME 1,0 TSI 2019

fofok
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fofok » 26.11.2018 09:38

Obrázek

jarod72pm
Test driver
Test driver

Příspěvek od jarod72pm » 26.11.2018 09:38

Ano tak nějak to v dávných dobách fungovalo ale stát pro lidi nějak nefungoval. Opakuji Babiše jako podnikatele a kmotra neobhajuji dokonce jsem proti tomu ale jako politik a jeho hnutí je to pro mě přijatelnější verze než co tu bylo doposud. Dokázal to co jiní nedokázali a to že jako sám velký boss odstřihl pupeční šňůru vlády od kmotrů,kápo,lobistů a pochybných podnikatelů. Dřív měl jinou pozici a do politiky "jen" kecal , teď je kápo on a ať ukáže jak se umí otáčet- zatím nemám problém. A tohle právě štve opozici že umí to samé co oni a ještě něco navíc !
Kia Carens 2014 1.6 GDI 99kW Exclusive +winter packet +bufík
Ford Focus 2006 1.6 Ti-VCT Kombi Trend Plus - prodáno 24.8.2020
Byl - Opel Astra Kombi 1.4 16V
Byl - Škoda Forman 1.3i

fofok
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fofok » 26.11.2018 09:40

Obrázek

ZaQik
Admin
Admin

Příspěvek od ZaQik » 26.11.2018 09:45

jarod72pm píše:S tím vším nesouhlasím mám na to jiný pohled, jinak se soudil a dva soudy vyhrál nikdo mu nedokázal aktivní členství v STB.
odkaz kdes to cetl?
jarod72pm píše:Jeho firmy fungují až moc dobře takže i v politice to chtěl řídit jako firmu a zatím se mu to daří.
jeho firmy? prece zadne nema :wink:
jarod72pm píše:Investice do čeho a kolik je jeho strategie -zatím nevidím průser který by ho měl nějak omezovat.
protoze zatim zije z investic predchudcu - ono vetsinou min. 5 let trva, nez se to projevi
a do ceho ze to ted investuje?
jarod72pm píše:Na daních odevzdal daleko víc než dostal na dotacích -můžeš doložit konkrétní čísla když to tvrdíš?
https://www.e15.cz/byznys/zemedelstvi/a ... mu-1349290
jarod72pm píše:Babiš nebyl jako mafián Mrázek on na rozdíl od Mrázka si to vybudoval z ničeho no a časem už to jen přikrmoval ale proč ne?
jako ze Mrazek neco zdedil?
a Babisovo nepratelske prevzeti firem je podle navodu od Mrazka a Pitra
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.

jarod72pm
Test driver
Test driver

Příspěvek od jarod72pm » 26.11.2018 09:48

Nepřátelské? Dolož to ,už jsem unaven formou jedna paní povídala.
K těm dotacím jo jednou to bylo víc jak daně ale jinak to bylo opačně
https://www.agrofert.cz/spocitano/dane-a-dotace
Byl - Škoda Forman 1.3i

Shav0
Člen klubu
Člen klubu

Příspěvek od Shav0 » 26.11.2018 09:49

Žádná vláda neodstřihne lobisty a kmotry. ODS je odstřihla tím, že šla do kytek. Čím silnější strana a větší potenciál delšího stání u koryta, tím se na ně nabaluje hromada lidí. A nemyslím si, že je Babiš nějak pálkuje pryč. Tyhle věci ale vyjdou ven většinou až po letech.

Přiznám se, nesleduji všechna ministerstva. Pro mě je podstatná obrana a finance např.
Na Obraně je ANO 6 let, je tam 3. ministr. Stropnický se kopal do zadku a oháněl se jak vše připravil. Šlechtová vše stopla a z původního zápalu se stala trošku obscese. Jen ti řeknu že pod vládou jedné strany se za 6 let neudělala žádná velká zakázka. Za tu dobu už to tu mohlo být (BVP, vrtulníky, radary,..ten seznam je dlouhej jak tejden).

Finance - k tomu už jsem se vyjádřil. Ať si to Babiš a jeho ministři dělají jak chtějí když to bude dobré, ale já místo nejvyšších investic, vidím brutální navyšování mandatorních výdajů státu (ale pro lidi je to na oko hezké). Až se ekonomika řekněme za 2 roky zase trošku sesype, doufám, že ANO bude u koryta a jsem zvědav jak bude výborně hospodařit.

A co zdravotnictví a centrální nakupování přístrojů, a jiného vybavení? Co větší zapojení pojišťoven "pro lidi". Školství? Zemědělství? atd. atd.

zatím nemohu prostě říct ANO děláte to líp a jinak, spíše ANO jste úplně stejní :)

Jak teď funguje stát pro lidi? Tedy víc než dříve?

jarod72pm
Test driver
Test driver

Příspěvek od jarod72pm » 26.11.2018 09:54

Vláda maká - kupodivu sice ne moc ale vybrali na daních víc než v minulosti vlády pravice a to měli ještě více firem než teď k placení daní. Pokud vím šťouralo se do nákupu zdravotních zařízení-drahých přístrojů i léků , Obchody v nemocnicích ,zpřísnil se nákup zbraní a techniky (padáky,pandury a jiné průsery už nejsou) zvedli se dotace Krajů na různé projekty a podpora důchodců. A jinak už se mi nechce hledat .
Byl - Škoda Forman 1.3i

fofok
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fofok » 26.11.2018 09:54

Shav0 píše:Žádná vláda neodstřihne lobisty a kmotry. ODS je odstřihla tím, že šla do kytek. Čím silnější strana a větší potenciál delšího stání u koryta, tím se na ně nabaluje hromada lidí. A nemyslím si, že je Babiš nějak pálkuje pryč. Tyhle věci ale vyjdou ven většinou až po letech.

Přiznám se, nesleduji všechna ministerstva. Pro mě je podstatná obrana a finance např.
Na Obraně je ANO 6 let, je tam 3. ministr. Stropnický se kopal do zadku a oháněl se jak vše připravil. Šlechtová vše stopla a z původního zápalu se stala trošku obscese. Jen ti řeknu že pod vládou jedné strany se za 6 let neudělala žádná velká zakázka. Za tu dobu už to tu mohlo být (BVP, vrtulníky, radary,..ten seznam je dlouhej jak tejden).

Finance - k tomu už jsem se vyjádřil. Ať si to Babiš a jeho ministři dělají jak chtějí když to bude dobré, ale já místo nejvyšších investic, vidím brutální navyšování mandatorních výdajů státu (ale pro lidi je to na oko hezké). Až se ekonomika řekněme za 2 roky zase trošku sesype, doufám, že ANO bude u koryta a jsem zvědav jak bude výborně hospodařit.

A co zdravotnictví a centrální nakupování přístrojů, a jiného vybavení? Co větší zapojení pojišťoven "pro lidi". Školství? Zemědělství? atd. atd.

zatím nemohu prostě říct ANO děláte to líp a jinak, spíše ANO jste úplně stejní :)

Jak teď funguje stát pro lidi? Tedy víc než dříve?

No přeci že makají a řídí stát jako firmu :mrgreen: To je jako házení hrachu na zeď :D
Obrázek

fofok
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fofok » 26.11.2018 09:56

jarod72pm píše:Vláda maká - kupodivu sice ne moc ale vybrali na daních víc než v minulosti vlády pravice a to měli ještě více firem než teď k placení daní. Pokud vím šťouralo se do nákupu zdravotních zařízení-drahých přístrojů i léků , Obchody v nemocnicích ,zpřísnil se nákup zbraní a techniky (padáky,pandury a jiné průsery už nejsou) zvedli se dotace Krajů na různé projekty a podpora důchodců. A jinak už se mi nechce hledat .
Ono už není co hledat :mrgreen: V podstatě nic neudělali,jenom to umí pěkně okecat :D
Obrázek

jarod72pm
Test driver
Test driver

Příspěvek od jarod72pm » 26.11.2018 09:56

Shavo opět mystifikace a nepochopení. Vláda prostě maká to je fakt - nevidí nebo nechcou vidět jen odpůrci ANO2011 a jejich partnerů.
Byl - Škoda Forman 1.3i

ZaQik
Admin
Admin

Příspěvek od ZaQik » 26.11.2018 09:58

jarod72pm píše:Nepřátelské? Dolož to ,už jsem unaven formou jedna paní povídala.
a cos dolozil v dnesni debate Ty?
jarod72pm píše:K těm dotacím jo jednou to bylo víc jak daně ale jinak to bylo opačně
otevrel jsem si reklamni materialy agrofertu: nadpis ze statistiky vznikle v roce 2018 je, ze se dozvim o dotacich 2006 - 2015, ale data jsou jen do 2014 (proc tam neni 2015? proc ani 2016 a 2017?) ... a zrovna od 2015 by to bylo zajimave, protoze to uz byl Babis rok na ministerstvu financi a byl by videt dopad jeho pusobeni ... na to byl prave ten clanek, na ktery jsem Ti daval odkaz
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.

Shav0
Člen klubu
Člen klubu

Příspěvek od Shav0 » 26.11.2018 09:58

jarod72pm píše:Vláda maká - kupodivu sice ne moc ale vybrali na daních víc než v minulosti vlády pravice a to měli ještě více firem než teď k placení daní. Pokud vím šťouralo se do nákupu zdravotních zařízení-drahých přístrojů i léků , Obchody v nemocnicích ,zpřísnil se nákup zbraní a techniky (padáky,pandury a jiné průsery už nejsou) zvedli se dotace Krajů na různé projekty a podpora důchodců. A jinak už se mi nechce hledat .
Žádné zpřísnění nákupů zbraní a techniky neproběhlo. Nejsou žádné další pandury, CASA atd. protože se nic nenakoupilo! Za 6 let. Stropnickej nic nepodepsal protože se bál že ho právě pak budou tahat po soudech jako Parkanovou.

Tady je to z tvé strany mystifikace a růžové brýle na ANO.

EDIT: Dost rychle padnul slib navyšování rozpočtu obrany aby se do 2025 stihly 2%. Už se ví, že se to nedá, protože to byl zase jen slib, a protože rozhazujou peníze jinam a už by to neutáhli.

ZaQik
Admin
Admin

Příspěvek od ZaQik » 26.11.2018 10:02

to jarod72pm: takze dnes jsi do "makani" vecne zahrnul jen zvyseni duchodu ... ale to byl program CSSD, ktera si to na vlade prosadila, a Babis sve volice zblbnul, ze to udelal on ... kdyz chtel vladnout s ODS, tak zvysovani duchodu mimo zakonny ramec vubec nechtel

jarod72pm
Test driver
Test driver

Příspěvek od jarod72pm » 26.11.2018 10:09

ZaQik píše:
jarod72pm píše:Nepřátelské? Dolož to ,už jsem unaven formou jedna paní povídala.
a cos dolozil v dnesni debate Ty?
jarod72pm píše:K těm dotacím jo jednou to bylo víc jak daně ale jinak to bylo opačně
otevrel jsem si reklamni materialy agrofertu: nadpis ze statistiky vznikle v roce 2018 je, ze se dozvim o dotacich 2006 - 2015, ale data jsou jen do 2014 (proc tam neni 2015? proc ani 2016 a 2017?) ... a zrovna od 2015 by to bylo zajimave, protoze to uz byl Babis rok na ministerstvu financi a byl by videt dopad jeho pusobeni ... na to byl prave ten clanek, na ktery jsem Ti daval odkaz
Já jsem doložil aspoň něco ale ty ještě nic. :nixw:
Nemá to cenu každý má svou pravdu a svůj pohled na svět.
Navíc kolik dalších firem má takové aktivity?
https://www.agrofert.cz/o-agrofertu/nadace-agrofert
Umí nejenom brát ale i dávat .
Naposledy upravil(a) jarod72pm dne 26.11.2018 10:53, celkem upraveno 1 x.
Byl - Škoda Forman 1.3i

Odpovědět

Zpět na „Pokec“