brzdovy kit nonid objednaval u me.
Baliky z minuleho tydne byly všechny jiz doruceny.
Bohuzel to pro me konci tim ze poslu balik, u okenka nahlasim tel číslo adresáta. Posta uz jemu automaticky odesila sms. Ja po case akorát kontroluju prachy na uctu. Pokud se do tydne neobjevi, tak uz dohledavam dle sledovace zásilek na webu posty kde se zasilka nachazi, pokud byl adresat nezastizen atd tak uz adresáta upozornuji ze mu to lezi na poste. To same jsem mel v planu udelat dnes s Nonidem (kacky na ucte nejsou a uz to je tyden, jen co dojdu domu a najdu číslo baliku..).
Kdyby to bylo mozne tak posilam jinými službami, ale jsem zamestnanec a podnikani resim po vecerech..
karel2: z pohledu prodejce musim napsat ze mezi zakazniky se to jen hemzi kokoty. 2x objednavka z facebook skupiny focus klub, 2x se to vratilo zpet. Vymluvy ze manželce to nedaly, pak ze nemá cas. Na zadost jsem prodlouzil pak i ulozni dobu zasilky. Nakonec i tak se balik vratil. Jeden se pro zmenu omlouval, at mu to poslu znovu ze mi to tentokráte posle předem na ucet vcetne uhrady prvního postovneho. Cekam několik dni. Peníze nikde. Na facebooku si jen precetl a neodpovedel. A takových je hromada...