Příspěvek
od Bullitt » 06.07.2016 20:12
Já už se s novinkami na STK setkal, i když na autě v příbuzenstvu (pažout 206, 2001, 1.4 benzín). V červnu jsem byl na emisích, vyčetli několik chyb z ŘJ (dvě z nich byly neprůchozí) a řekli pápá, za 5 minut hotovo. Kontrolka MIL nikdy nesvítila a já tyto chyby neviděl na mojí OBDII diag. těsně před STK.
Chyby:
P0351 (chyba zapal. cívky primár/sekundár, válec 1) - občasná chyba, vyřešeno jinou cívkou.
P0410 (sekundární vzduch) - takovej debilní systém co pouští vzduch do výfuku při studeném startu kvůli ohřátí katu a lambdy, bylo nutné vyměnit čerpadlo(taková turbínka) + zpětný ventil na výfuk.potrubí - opravil jsem to použitím dílů z vrakoviště a e-bay.
Ještě se mi mezitím na diagnostice objevila chyba P0440 (odvětrání nádrže) takže jsem ještě odhalil občas propouštějící ventil odvětrání nádrže (opět vrakoviště).
Mimochodem cokoliv je na tom autě od firmy Sagem a "Made in France", stojí za 3,14ču. Francouzi by se měli držet toho, co jim jde, tedy dělat sýry, víno a stávkovat.
Nyní již ŘJ bez závad, ale než jsem vše sehnal a spravil, máme červenec a nutnost splnit ještě readiness kódy. Mezitím vypršela platnost původní STK, takže s autem se nedá legálně jezdit, ale já potřebuji načíst readiness kódy během jízdy, což se neprovede za pár kilometrů (hlavně trvají heated catalyst, fuel system, evaporative system). Takže opravdu chytře vymyšlený systém.
P.S.: na svém Focusu jsem vyčítal ŘJ a je bez chyb a všechny podporované readiness kódy jsou splněny, tak snad to bude dobrý. Na STK jdu ani ne za měsíc, pro jistotu stejně půjdu dřív.
-
Přílohy
-

- readiness.gif (9.66 KiB) Zobrazeno 3833 x
Ford Focus Mk4 HB, 1.0EB/92kW, 2021
Ford Focus Mk1 HB, 2.0i/16V/96kW, Ghia, 2004