Ještě mi vysvětli jak to funguje při studeném startu, než čerpadlo nacpe tlak do soustavy a olej se začne rozstrekovať. A1 oproti A3stano. píše:Lebo olej je rozstrekovany po motore neustale pocas behu...

Ještě mi vysvětli jak to funguje při studeném startu, než čerpadlo nacpe tlak do soustavy a olej se začne rozstrekovať. A1 oproti A3stano. píše:Lebo olej je rozstrekovany po motore neustale pocas behu...
Neviem. A asi ani nikto iny odtialto. Neviem aky olejovy film zostane po hodine, po dni, po tyzdni. A ani ci vzdy bude mat navrch jedna tried - mozno najprv jedna, potom druha.miki21 píše:Ještě mi vysvětli jak to funguje při studeném startu, než čerpadlo nacpe tlak do soustavy a olej se začne rozstrekovať. A1 oproti A3stano. píše:Lebo olej je rozstrekovany po motore neustale pocas behu...
Víš jistě,že to bylo značkou oleje.Palolek píše:miki: Je to zbytečné, určitě zase začne polemizovat o významu nějakého slova.
Sám napíše, že nemá znalosti a pak rozbory olejů a HTHS viskozitu považuje za internetové fámy.
fofok: Proč? Protože práve Castrolu se chci velkým obloukem vyhnout. Možná osobní nesnášenlivost, ale s Castrolem já ani lidi v mém okolí vůbec dobré zkušenosti nemají. Pár rozebraných motorů po Castrolu už jsem viděl a ne, děkuji
Aha takže jedna paní povídala.Rozepiš se o tom co s těma motorama bylo a proč za to mohl Castrol jinak je to plácání do vody.Palolek píše:Jsem si 100% jistý. Nikomu to samozřejmě nenutím, ale Castrol ke mě domů nesmí
160 kč. To není tak mocenjoy píše:Kolik si platil za tu litrovku v Auto Palace?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host