Netrafil si saFordik píše:Potřeboval sem kola rychle obout a tyhle pneu byli za dobrou cenu,tak proto tento rozměr.Jasně že 21/45 by bylo lepší.Ale to až příští rok.

Ale no - aj 215/45zirafak píše:Netrafil si saFordik píše:Potřeboval sem kola rychle obout a tyhle pneu byli za dobrou cenu,tak proto tento rozměr.Jasně že 21/45 by bylo lepší.Ale to až příští rok.215-40
![]()
Lenze Fordik ST nema,he-he :!:Ma 2,0. /sorry Fordik.mas aj tak super strojjamaka píše:Ale no - aj 215/45zirafak píše:Netrafil si saFordik píše:Potřeboval sem kola rychle obout a tyhle pneu byli za dobrou cenu,tak proto tento rozměr.Jasně že 21/45 by bylo lepší.Ale to až příští rok.215-40
![]()
teda aspon na ST-ka
Pozri si moje nove foto, tam su obute. http://ford-focus.cz/modules.php?name=F ... 8&start=15
Kuk
Pokud nemáš řadu Trend a rád vozíš lidi vzadu nebo težší náklad, raději bych nedoporučoval. Vim o čem mluvim, mám 205/55/16, hned jak je sjedu jdu do 205/50/16, možná jdu do nich hned od nový letní sezóny. Ikdyž ty 205/55 co tam mám teď jsou proklatě dobrý (Continental SportContact 2).PePe_tdci píše:Ahoj..
Mám menší dotaz.. Koukal jsem po e-shopech s pneumatikama a rozměr 205/50 R16 je skoro k nedostání. Častější je 205/55, je to velký rozdíl?
Vadilo by to Fofíkovi? Dík
CoolXman píše:Pokud nemáš řadu Trend a rád vozíš lidi vzadu nebo težší náklad, raději bych nedoporučoval. Vim o čem mluvim, mám 205/55/16, hned jak je sjedu jdu do 205/50/16, možná jdu do nich hned od nový letní sezóny. Ikdyž ty 205/55 co tam mám teď jsou proklatě dobrý (Continental SportContact 2).PePe_tdci píše:Ahoj..
Mám menší dotaz.. Koukal jsem po e-shopech s pneumatikama a rozměr 205/50 R16 je skoro k nedostání. Častější je 205/55, je to velký rozdíl?
Jedinej problém mezi předepsanejma 205/50 a 205/55 je v tom, že při větším naložení už hrozí občasné drhnutí pneu o blatníky. Bavíme se v obou případech samozřejmě o 16" kolech. Svojí roli ještě hraje samozřejmě hodnota ET alu kola. Rovněž Focusy řady Trend mají tvrdší pružiny, takže je to drhnutí trochu eliminováno, tolik se za jízdy nepropruží jako např. u Ghia.Proč bys je nedoporučoval? Citlivější na díry v silnici? V zatáčkách je to poznat?
Já jezdim většinou tak ve dvou až ve třech s minimem zavazadel.
Jinak kolik ten rozdíl dělá v milimetrech, nevíte někdo? A kde jste sehnali 205/50?
Je to uz dost preberana tema,tak by to chcelo trosku pohladat Pepe tdci...PePe_tdci píše:CoolXman píše:Pokud nemáš řadu Trend a rád vozíš lidi vzadu nebo težší náklad, raději bych nedoporučoval. Vim o čem mluvim, mám 205/55/16, hned jak je sjedu jdu do 205/50/16, možná jdu do nich hned od nový letní sezóny. Ikdyž ty 205/55 co tam mám teď jsou proklatě dobrý (Continental SportContact 2).PePe_tdci píše:Ahoj..
Proč bys je nedoporučoval? Citlivější na díry v silnici? V zatáčkách je to poznat?
Já jezdim většinou tak ve dvou až ve třech s minimem zavazadel.
Jinak kolik ten rozdíl dělá v milimetrech, nevíte někdo? A kde jste sehnali 205/50?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host