Cyklistika, kola, biky...
- enjoy
- Test driver
Re: Cyklistika, kola, biky...
Ale on nepotřebuje kolo na freeride 

Ford Mondeo MK4 Kombi 2008, 2.0i
Ford Ranger, 2008, 2.5 TDCi
- FatBoySlim
- Junior
Ja vim ze ne freeride ale HC Downhill... Ne jen co se mi vybavilo kdyz jsi zminil RB 

The Northwest Crew© AUTO ◄ combi 1.6 i 74 kW r.v. 2ooo ►
♫
Dříve: Ford Focus kombi MKI 1.8 TDDi r.v.: 2000 - modrá R8

- enjoy
- Test driver
No já mám RB CRX, normální XC hardtail. Akorát s tím rozdílem, že když na něm skočíš z osmi schodů, tak si toho ani nevšimne.
- hunger
- Pokročilý
Tondo teď přes víkend jsem se projel na novym kole to kamaráda co mi radil a že bych teda pozoroval nějaký 60 000 rozdíl se říct nedá
Jinak jezdí na tomhle http://www.giant-bicycles.com/cs-cz/bik ... ifications

Focus mk2 1.6 Zetec-S
Ford Mondeo MK3 1.8
Ford Mondeo MK3 1.8
- FatBoySlim
- Junior
Tak to jsem jeste se svym GT nezkousel
pac od dob kdy jsem delal na kole picoviny docela pribral 
http://youtu.be/x76VEPXYaI0 neco z RedBull Rampage

http://youtu.be/x76VEPXYaI0 neco z RedBull Rampage

♫

- enjoy
- Test driver
hunger píše:Tondo teď přes víkend jsem se projel na novym kole to kamaráda co mi radil a že bych teda pozoroval nějaký 60 000 rozdíl se říct nedáJinak jezdí na tomhle http://www.giant-bicycles.com/cs-cz/bik ... ifications
No tohle je vlastně průměrně osazený kolo, i když samozřejmě za hodně peněz. Ono když máš 60 tisíc na kolo, tak stavíš z dílů, nekupuješ sériovku.
Jinak, mě absolutně učarovala XT řada, její přesnost mě baví dodnes. A to mám komplet XT z roku 2004, ještě rapid fire řazení, žádné dualy. Krom brzd, ty jsou tedy Hope Mono M4, absolutní špička. A kola Mavic Crossmax XL, absolutní nádhera. A vidlici poctivou FOX Vanilla RLC, pěkně pružina olej.
A věř, že pak poznáš rozdíl.
- enjoy
- Test driver
Když už jsme u těch videí, jedno, které já považuji za nejlepší a co mě kdy nejvíce vtáhlo do děje.
ps: zvuk nutný, kvůli komentátorům, kteří u toho měli podle mě orgasmus
https://www.youtube.com/watch?v=f5Um03RJO7E
ps: zvuk nutný, kvůli komentátorům, kteří u toho měli podle mě orgasmus

https://www.youtube.com/watch?v=f5Um03RJO7E
- hunger
- Pokročilý
Tak ono taky nebylo za 60, skončilo to výrokem prodejce ať už se tam nevrací, že na něm nic nevydělá 
Každopádně to už jsme hodně mimo, místo ujištění v tom mám teď ještě větší bordel
Do pátku si musim koupit kolo, nebot pojedeme na velkej výlet a riskovat s olpranem že mi na okresce upadne kolo zrovna nechci 

Každopádně to už jsme hodně mimo, místo ujištění v tom mám teď ještě větší bordel

Focus mk2 1.6 Zetec-S
Ford Mondeo MK3 1.8
Ford Mondeo MK3 1.8
- enjoy
- Test driver
Vybírat dobré kolo za 15 tisíc není sranda, je to o tom, že vybírat starší model s co největší slevou.. tohle si pozjišťovat kde koupit nejlépe není úplně na chvíli.
- FatBoySlim
- Junior
Tvle co ten si na tom bahne dovoli to cumim,supr! 

♫

- Slid
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
FatBoySlim: proc ne treba Author? Ja myslim, ze dnesni modely jsou uplne nekde jinde Agang to same od pristirho roku Author AG Lab
Ja na svoji Agang Ninju nemuzu rici krive slovo
Je to i moje srdcovka a dostava docela zahul a jsem rad, ze jsem se vydal smerem Agang Ninji a ne Specialized Big Hit v te dobe 
A hlavne pred celou Against Gravity Laboratory s Jarou Spesnym smekam, kam az tohle dostali s jejich DLP.
Takze rovnat Olprana s Authorem je uplne mimo.
A co se tyce prototypu typu Krutor, Hrotor, tak zase tak velka hitparada to nebyla ani neni, to ze existuje firma a chtela se prosadit s individualnimi stroji, neznamen ze je vele uspesna a hlavne tak pouzitelna, proto tusim Hrotor pred ja nevim kolika lety skoncil 7 - 8 let?. A to ze Buba jezdi Ouviatora a je udelanej pro nej na miru neznamena, ze existuje dalsi seriova vyroba. Tyhle extrem baiky byl HIT pred 10 lety, jako neco neveho, ale hodi se maximalne tak na vystavu pro par nadsencu.

A hlavne pred celou Against Gravity Laboratory s Jarou Spesnym smekam, kam az tohle dostali s jejich DLP.
Takze rovnat Olprana s Authorem je uplne mimo.
A co se tyce prototypu typu Krutor, Hrotor, tak zase tak velka hitparada to nebyla ani neni, to ze existuje firma a chtela se prosadit s individualnimi stroji, neznamen ze je vele uspesna a hlavne tak pouzitelna, proto tusim Hrotor pred ja nevim kolika lety skoncil 7 - 8 let?. A to ze Buba jezdi Ouviatora a je udelanej pro nej na miru neznamena, ze existuje dalsi seriova vyroba. Tyhle extrem baiky byl HIT pred 10 lety, jako neco neveho, ale hodi se maximalne tak na vystavu pro par nadsencu.
Mondeo, 2.0 TDCi 85kW, combi, r.v. 12/2006, EURO 4 + DPF, Futura X, Webasto
- FatBoySlim
- Junior
Slide ja bral Authora jako xc kola a tech jsem par videl ver mi,sice to neni takovej shit jako Olpran,to asi zdaleka ne,ale vyhra to taky neni. A co jsem psal o DH kolech tak jsem netvrdil jak tu pises ze je to naka novinka,spica a podobne,ani jsem nepsal ze je firma uspesna,vlastne nevim o cem mluvis.Ja napsal biky kery se mi vybavily a slo vicemene o to jak vypadaly.Nikdy jsem na tom nejel a ani nevidel nazivo.Nevim o co ti jde.Ze jsem urazil Authora? Ja psal,ze bych si to kolo nekoupil,nebo bych ho za 15 nedoporucoval,bylo by mi tech penez lito.
♫

- hunger
- Pokročilý
Tak po dnešních 37 kilometrech v ty největší chcacce, jsem byl odhodlanej si to kolo nechat, bohužel na posledních 100 metrech to přestalo brzdit bylo to celkem vesely, protoze k baráku mame dost velký kopec a dle gps jsem tam mel 40...
Jinak se mi nepodařilo najít nějaký starší model ve slevě, tak asi půjdu do toho Talona z toho co jsem viděl měl nejlepší výbavu...
Jinak se mi nepodařilo najít nějaký starší model ve slevě, tak asi půjdu do toho Talona z toho co jsem viděl měl nejlepší výbavu...
Focus mk2 1.6 Zetec-S
Ford Mondeo MK3 1.8
Ford Mondeo MK3 1.8
- FatBoySlim
- Junior
http://www.sbazar.cz/astrid3232/detail/ ... 18-kotouce
Tohle mi nepripada spatny za ty prasule,ale zas je fakt ze kdyz uz do neceho davas penize chtel bys to novy
Tohle mi nepripada spatny za ty prasule,ale zas je fakt ze kdyz uz do neceho davas penize chtel bys to novy

♫

- hunger
- Pokročilý
Přesně tak hlavně když se něco posere tak u prodejce mam 100% jistotu reklamace...
Focus mk2 1.6 Zetec-S
Ford Mondeo MK3 1.8
Ford Mondeo MK3 1.8