jo to je super cena.Partizan píše:V makru jsem viděl ty bosche za 750 nebo 790 je to dobrá cena?kay píše:levnejsi aerotwiny mas tu odkaz. ale nevim, jak je to s kvalitou, ja jsem narazil na docela "levne" boshe, tak jsem sel do nichPartizan píše:Borci,neexistuje nějaká levnější náhrada za ty bosch aerotwin?Líbí se mi a jsou určitě dobré,ale tolik peněz se mi do toho dávat nechce.A abych pak přišel k autu a byl bez stěračů,tak toho se chci taky vyvarovat.
Stěrače
- kay
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Ford Focus 1.6 16V Hatchback, 5dv., rv 2000, zelena metaliza

- Partizan
- Junior

Takže chyba ta cena je bez 19% dph.Teď už ta cena není tak superkay píše:jo to je super cena.Partizan píše:V makru jsem viděl ty bosche za 750 nebo 790 je to dobrá cena?kay píše: levnejsi aerotwiny mas tu odkaz. ale nevim, jak je to s kvalitou, ja jsem narazil na docela "levne" boshe, tak jsem sel do nich
Focus 1.8 TDdi,r.v.2001,66 KW,tmavá modrá metal
- kay
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
no tak to je tak zhruba jako jsem poridil ja... myslim, ze jeste docela relativne prizniva cenaPartizan píše:Takže chyba ta cena je bez 19% dph.Teď už ta cena není tak superkay píše:jo to je super cena.Partizan píše: V makru jsem viděl ty bosche za 750 nebo 790 je to dobrá cena?

- laca
- Nováček

Dneska (vlastně už včera) jsem si byl pro auto, než jsem to přihlásil, tak mi nějakej zmetek štípnul aerotwin u spolujezdce. Což o to, byli staré, zralé na výměnu, ale narafičil mi tam nějaký předlouhý rameno, co ani nešlo zacvakout do ramínka, málem mi to ulítlo (zjistil jsem to samozřejmě až když jsem setřel okno). Tak teď nevím, jestli ty Twiny kupovat - nerad bych někomu dělal sponzora.vencaxxx píše:Ja pouzivam napln s nejakou slozkou na lepsi umyvani rozplacleho hmyzuAle ze by to nejak moc fungovalo rict nemuzu. Jinak bych taky rad vedel jestli nekdo nema levnejsi "aerotwiny", videl jsem od Valea a jeste nejaky jiny levny, tak by me zajimalo jak jsou na tom s kvalitou, nechci si dat na auto za litr neco co se da tak snadno ukrast...nemam garaz...
- Kvak
- Junior

- silverwolf
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Jo, jak je to Čína tak prchej. Já jsem si taky koupil levný. Nasadil jsem je a stíraly jen na okrajích. Pak jsem zjistil že jsou čínský - letěly do popelnice. Doslova vyhozený peníze.Kvak píše:Co ja vim, tak kdyby nekdo chtel levnejsi variantu tak v Globusu maji tak za 300 jeden. Neni to primo od Bosche, ale nejakyho jinyho vyrobce.
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- Stehnak
- Test driver

- kay
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
no ja na tom mam nalepku bosh, ale vypada, to, ze je to dotazene spolska. asi to ten tipek, co jsem to od nej kupoval z tama taha a tu prodava. asi je to tam levnejsi.silverwolf píše:Jo, jak je to Čína tak prchej. Já jsem si taky koupil levný. Nasadil jsem je a stíraly jen na okrajích. Pak jsem zjistil že jsou čínský - letěly do popelnice. Doslova vyhozený peníze.Kvak píše:Co ja vim, tak kdyby nekdo chtel levnejsi variantu tak v Globusu maji tak za 300 jeden. Neni to primo od Bosche, ale nejakyho jinyho vyrobce.

- Kvak
- Junior

Ja si je tam koupil na predchozi auto a stiraly perfektne. Porovnavam s originalkama od VW.silverwolf píše:Jo, jak je to Čína tak prchej. Já jsem si taky koupil levný. Nasadil jsem je a stíraly jen na okrajích. Pak jsem zjistil že jsou čínský - letěly do popelnice. Doslova vyhozený peníze.Kvak píše:Co ja vim, tak kdyby nekdo chtel levnejsi variantu tak v Globusu maji tak za 300 jeden. Neni to primo od Bosche, ale nejakyho jinyho vyrobce.
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Jasio
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak. Už brzy si budeme zvykat i na značkové čínské výrobky na špičkové technologické úrovni. Kdo by to například řekl, že si jednou koupím čínský "mobil". http://www.eten.com.cn/pelen píše:Ja bych na cinske zbozi vseobecne nenadaval. Vetsina svetovych firem zaklada v Cine sve pobocky
- Damon
- Test driver

- kasi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
taky sem je koupil u nás a mám 55cm za 135kč kus a 48cm za 135kč byl u nás cedák a fungujou skvěle snad mě je nikdo neotočí jak je to zvykem 
je Ford Focus 1.8L Zetec-E EFI r.v.00,Sedan,Pacific Green Metallic,Ghia
byl Ford Focus 1.8L Endura TDdi r.v.99,Hatchback,Moondust Silver Metallic,Ghia

byl Ford Focus 1.8L Endura TDdi r.v.99,Hatchback,Moondust Silver Metallic,Ghia